VOOR EEN VLAKKE BADKAMERVLOER GEBERIT DOUCHEVLOER NEMEA

Door Geberit
4 april 2022
Geberit

Met de vlakke douchevloer Nemea biedt Geberit een voordelige maar elegante oplossing voor de badkamer. De witte douchevloer van acryl is verkrijgbaar in een hoogglans of matte afwerking en in totaal negen verschillende afmetingen.

Als het gaat om de constructie van inloopdouches dan vormen douchevloeren van acryl al jarenlang een  rendabele en esthetisch aantrekkelijke oplossing. Ze zijn gemakkelijk te reinigen, voelen aangenaam en warm aan en zijn zeer bijzonder slijtvast. Daarom heeft  Geberit zijn assortiment aan acryl douchevloeren  aangevuld en brengt nu Nemea op de markt, die zo wel voor kleine als grotere badkamers geschikt is en  imponeert door zijn tijdloos elegante design. Indien gewenst kan de douchevloer ook verhoogd ingebouwd worden.

Beproefde set voor correcte inbouw

De douchevloer Nemea is verkrijgbaar in de kleur wit-alpine in een hoogglans of matte afwerking. De matte uitvoering heeft antislipklasse A. Er is keuze uit negen afmetingen tussen 80 cm × 80 cm en 140 cm × 90 cm. De afvoer met een standaarddiameter van 90 mm kan optioneel worden afgedekt door een wit ronde afvoerkap met een elegante chromen rand. Een kamvormige haarzeef onder deze afvoerkap voorkomt dat de sifon verstopt raakt en vergemakkelijkt het schoonmaken.

Geberit biedt een beproefde set met poten en steunen voor een correcte inbouw van de douchevloer. Voor het uitlijnen en in hoogte verstellen van de poten is geen gereedschap nodig.

Ontdek Geberit Nemea