KIES VOOR EEN FUNCTIONELE HANDDOEKRADIATOR GK-EL VAN VASCO

Door De Vasco
2 november 2022
author-image

De GK elektrische handdoekradiator combineert functionaliteit en design op een tijdloze manier.

Vasco’s GK-EL radiator

De GK elektrische handdoekradiator van Vasco biedt comfort op alle terreinen en is daarnaast een streling voor het oog. Horizontale ronde buizen en de verticale collectoren in D-profiel vormen samen een elegant en evenwichtig geheel. Daardoor straalt hij rust en eenvoud uit.

Plug & Play met stekker

De Vasco GK elektrische handdoekradiatoren zijn naast de elegante vormgeving eenvoudig te monteren en aan te sluiten. Stop de stekker in het stopcontact en stel de gewenste ruimtetemperatuur in op de voorgemonteerde thermostaat. Zo is jouw badkamer in een mum van tijd opgewarmd!

Vasco HANDDOEKRADIATOR GK-EL

Verschillende gebruiksmodi

Er zijn verschillende functies die belangrijk zijn voor een optimaal gebruik van de elektrische handdoekradiator. Zo is er de Comfort-modus om de kamertemperatuur steeds op een ingestelde waarde te behouden. Daarnaast kan je ook de Eco-modus gebruiken. Die modus stelt een temperatuurwaarde in die lager ligt dan de Comfort-temperatuur. Het is aangeraden om deze werkingsmodus te gebruiken tijdens de nacht of op momenten dat de kamer langer dan twee uren niet gebruikt wordt.

Verder is er ook nog de Antivries-modus waarbij de temperatuur wordt ingesteld op 7°C. Het verwarmingstoestel wordt ingeschakeld wanneer het in de kamer kouder wordt dan 7°C. Het is aangeraden om deze werkingsmodus te gebruiken wanneer de kamer verschillende dagen achter elkaar niet gebruikt wordt. Als voorlaatste heeft de GK-EL ook een Boostfunctie. Wil jij het verwarmingsproces in je badkamer versnellen en versterken? Gebruik dan deze functie! Met de boostfunctie werkt jouw radiator gedurende twee uren op maximale kracht totdat de maximale kamertemperatuur van 32°C bereikt is. De boost wordt na die twee uren automatisch weer uitgeschakeld, waarna het toestel overschakelt naar de laatst ingestelde werkingsmodus. 

Tot slot is er ook nog de openraamdetectie. Dat wil zeggen dat door een plotse daling van de kamertemperatuur gedetecteerd wordt dat er een raam openstaat. In dat geval schakelt de thermostaat het verwarmingselement maximum 30 minuten uit of tot een temperatuurstijging aangeeft dat het raam weer werd gesloten.

Technische specificaties en garantieperiodes

  • Stroomtoevoer: 230VAC – 50Hz
  • Elektriciteitssnoer: 0,5m met aangelaste RA stekker
  • IP44, isolatieklasse II
  • 5 jaar garantie op de radiator, 2 jaar garantie op de elektrische onderdelen

Ontdek De Vasco GK elektrische handdoekradiator