SYLVANIA KALANI

INDUSTRIELE LED SCHIJNWERPER

Door Sylvania
7 september 2022
author-image

Kalani is de ideale vervanger van conventionele stralers voor de verlichting van sportterreinen, gevels of in de industrie. 

Uiterst efficiënt

De Kalani schijnwerpers van Sylvania zijn uiterst efficiënt. Met een behuizing uit gietaluminium zijn ze de ideale keuze voor de verlichting van sportterreinen, gevels van gebouwen, parkeerterreinen of industriële toepassingen, waarbij de stralers een 1-op-1 vervanging bieden voor conventionele technologieën.

Veelzijdig en eenvoudig in gebruik

De reeks maakt deel uit van het Sylvania EVO-pakket en wordt aangeboden in 5 afmetingen, met symmetrische of asymmetrische lichtbundel, en met een waaier aan accessoires. Dankzij de universele montagebeugel is de reeks geschikt voor montage op wanden of horizontale oppervlakken, waarbij de straler opwaarts of neerwaarts gericht kan worden.  Een snelle en eenvoudige installatie wordt mogelijk gemaakt door de voorbedrade gestripte kabel met een lengte van 1 meter.

Ruime keuze

Kalani biedt een ruime keuze aan lichtstromen: van 6.200-41.800 lumen - 1-op-1 vervanging van conventionele 400 tot 600W stralers en diverse lichtbundels: brede symmetrische (60°) of asymmetrische (65° x 120° imax @ 55°). Kalani stralers hebben een rendement tot 140 lm/W en zijn beschikbaar met kleurtemperatuur warmwit 3000K en neutraal wit 4000K, koelwit 6500K op aanvraag. De schijnwerpers hebben een hoge beschermingsklasse IP66 en een zeer robuuste behuizing IK08. De werkingstemperatuur is zeer breed, van -30 tot +50°C.  Als accessoires is er een beschermrooster dat het frontglas beschermt of een paalklem. Masttop adapters zijn beschikbaar voor verschillende mastdiameters (42/60/76 mm).

Armatuurmatrix

Het product wordt geleverd inclusief 1m snoer zodat de behuizing niet geopend moet worden bij de installatie.  Levensduur van Kalani is 60.000 uur (L70/B50) met een garantie van 5 jaar. 
Sylvania heeft een armatuurmatrix voor Kalani die u een eerste indicatie geeft voor een correcte spreiding van de armaturen om het gewenste luxniveau te behalen bij een bepaalde masthoogte.