STIJLVOLLE TOEVOEGINGEN AAN HET OPPLE ASSORTIMENT

Door Opple
22 september 2022
author-image

Al een tijdje worden zwart-gecoate armaturen toegepast in woonhuizen. Maar ook in professionele omgevingen, zoals kantoren en winkels is deze trend niet over het hoofd te zien.

Opple

Strak design van OPPLE Lighting

OPPLE Lighting volgt deze trend met een nieuwe Spot AVA in de kleur zwart en de Plafondlamp Luna..

Spot AVA: strak design

Het strakke design van de Spot Ava springt er echt uit. De plug-and-play inbouwspot is kantelbaar en dimbaar. De IP44 beschermingsgraad maakt hem geschikt voor hoge luchtvochtigheid (bijv. badkamers).

Opple

Plafondlamp Luna: stijlvol opbouwarmatuur

U zult verrast zijn door de Plafondlamp Luna. Dit stijlvolle opbouwarmatuur is verkrijgbaar in gepoedercoat wit en zwart en heeft een volledig metalen behuizing. Dankzij de twist and lock functie kan de montageplaat eenvoudig aan het plafond geschroefd worden en worden aangesloten. Vervolgens draai je het armatuur op de plaat en zit het armatuur netjes tegen het plafond, zonder schroeven in het zicht.

Opple

Outdoor: wandlamp Lucia

Dit stijlvolle, compacte en stevige wandarmatuur is ontworpen voor buitentoepassingen, maar past ook perfect binnen. Het esthetische up-down lichteffect is erg mooi om muren, gevels en entrees te verlichten.

De Lucia is een ultradun armatuur; slechts 30 mm breed en het heeft een elegant gegoten behuizing zonder zichtbare schroeven. Naast de zwarte versie is de wandlamp Lucia ook verkrijgbaar in het wit.

Bollard Luke: dit architecturale landschapsarmatuur heeft een modern design. Het geeft een naar beneden gerichte lichtcirkel van 120 graden op de vloer, dus perfect geschikt langs wandelpaden, en als stijlvolle verlichting in parken en tuinen.

Dankzij het unieke holle kegelontwerp geeft het een beetje licht naar boven, om de omgeving dynamischer te maken.

Opple
Opple
Opple
Opple

Ontdek Opple Spot AVA