SMART HYDE, ENJOY MUSIC IN EVERY ROOM

Door House of Music
27 september 2021
author-image

ArtSound lanceert met de Smart Hyde een nieuwe telg in de Hyde familie. Klein maar toch krachtig en boordevol technologisch vernuft.

Compact maar overweldigend

Zijn krachtige en gave geluid heeft hij te danken aan zijn digitale versterker. Met 2 x 50W (RMS) aan vermogen kunnen tot 4 luidsprekers aangesloten worden. Geen wonder dat je er meer dan eentje van in je huis wil. Je zet ze allemaal in één netwerk en bedient ze vanuit je luie zetel met je tablet of smartphone.

De Smart Hyde kan door z’n compacte formaat weggewerkt worden in een plafond of bevestigd worden aan de muur. Meerdere Smart Hyde’s kunnen naast elkaar gezet worden in een rack. We gebruiken phoenix-connectoren om het werk van de installateur makkelijker te maken.

Streamen, TV kijken, … alles kan!

Zo klein als hij is, zo groot is de wereld waartoe hij je toegang geeft, via internetradio, Spotify, Bluetooth, Airplay ... Woningen hebben vaak problemen met het ontvangen van FM en DAB+ radiosignalen. De Smart Hyde beschikt over het grootste aanbod van internet radiozenders.

Naast deze streamingbronnen beschikt de Smart Hyde over een heleboel in- en uitgangen om andere apparatuur op aan te sluiten: een analoge RCA input, een subwoofer uitgang, een optische ingang voor TV audio, een usb ingang voor een PC of Mac en een RCA output naar een externe versterker. De Smart Hyde is niet enkel een versterker maar ook een streamer.

Multiroom & app bediening

Combineer meerdere Smart Hyde’s tot een multiroom systeem. Elke zone krijgt een eigen naam en kan iets afzonderlijks afspelen. Alle leden van het gezin kunnen hun eigen favoriete nummers afspelen.

In de gebruiksvriendelijke app bedien je al je zones: volume regelen, muziek kiezen, zones groeperen, … Maar er is meer! Plan je week in via de handige alarm/planner functie. Finetune de klank van jouw Smart Hyde via de ingebouwde equalizer functie.

ArtSound, dé audiofabrikant voor installateurs

Ontstaan te België in 1995, heeft ArtSound altijd één doel voor ogen gehad: De kunst van het geluid. Onze passie is het ontwikkelen van audio-oplossingen waarbij kwaliteit en betaalbaarheid elkaar kruisen. Wij hebben oplossingen voor zowel residentiele projecten (8Ohm) als professionele projecten (100V).

Wij hebben jarenlange ervaring met projectondersteuning bij klanten van de vakhandel. U kunt altijd terecht bij onze project cel voor vrijblijvende projectuitwerking, technische ondersteuning of om andere audio vragen te stellen. (info@homa.be & +32 9 380 81 80)

Ontdek ArtSound Smart Hyde