SCHNEIDER ELECTRIC: OPTIMALISEER UW MOTORBEHEEROPLOSSING

Door Schneider Electric
1 september 2022
Schneider Electric

Met onze nieuwe reeksen van Tes\Sys Giga contactoren en ATS480 softstarters kunt u de efficiëntie en duurzaamheid van uw motorbeheeroplossingen verbeteren. Maak nu voordeling kennis met onze nieuwe reeksen.

De introductie van de nieuwe Tesys Giga contactor

De volgende generatie van de hoog-vermogen Tesys Giga schakelaars vermindert de engineeringtijd, verbetert betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de machine en verlaagt de onderhoudskosten.   

De belangrijkste voordelen op een rijtje:

Compact: Dankzij een compact design bieden de Tesys Giga contactoren tot 40% meer ruimtebesparing.

Modulair: een modulair ontwerp maakt het eenvoudig om onderdelen te vervangen, waardoor de betrouwbaarheid en robuustheid tot 90% verhoogd wordt. Zo zijn de hoofdcontacten verwisselbaar en beschikt het over kabelgeheugenkits, waardoor de contactor vervangen kan worden zonder de hoofdstroomrails te verwijderen.

Energie-efficiëntie: De Tesys Giga contactoren beschikken over een energie-efficiënt koperen spoel, wat betekent dat het totale energieverbruik lager is in vergelijking met de traditionele schakelaars.

Volledige bescherming: De Tesys Giga serie biedt volledige bescherming door middel van elektronische thermische relais, aardlekbeveiliging en Drie-Fase Onbalans bescherming.

Diagnose functies: De Tesys Giga serie beschikt over verschillende diagnostische functies waaronder een LED-moduel, waarbij nauwkeurig een analyse wordt gemaakt van de levensduur van de belangrijkste contacten. Daarnaast beschikt het zelfs over een diagnosemodule voor slijtage op afstand.
 

De introductie van de nieuwe ATS480 softstarter

De ATS480 softstarter maakt een veilige en digitale omgeving mogelijk. De Altivar™ ATS480 softstarter is de laatste nieuwe evolutie op het gebied van softstarters, conform aan de cyberveiligheidsnormen en future ready!  De ATS480 vereenvoudigt de projectuitvoering en maximaliseert de beschikbaarheid van uw toepassingen, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. De ATS480 bouwt voort op de bewezen robuustheid en prestaties van de ATS48. De reeds geïnstalleerde contactoren en motorbeveilingschakelaars van de ATS48-installatie kunnen hergebruikt worden waardoor uw oorspronkelijke investering behouden blijft.

Alle voordelen op een rijtje:

Verminderde engineeringtijd en -kosten:

De integratie van de Altivar ATS480 softstarter met EcoStruxure™ for Automation and Power Apps en software vereenvoudigt de architectuurselectie, het gedetailleerde ontwerp en de uitvoering aanzienlijk.

Betrouwbaarheid voor uw installatie:

  • Zeer robuust en betrouwbaar, zelfs voor de meest veeleisende toepassingen of in veeleisende omgevingen
  • Flexibiliteit om de continuïteit van uw toepassingsactiviteiten te verbeteren

Cyberveilig

  • Gebruikersaccountbeheer om machtigingen af te dwingen
  • Ingebouwde verbeterde cyberbeveiligingsfuncties om poorten en diensten te beperken of uit te schakelen
  • Informatie over bedreigingen om veiligheidsrapporten te genereren
  • Beveiligd opstarten en upgraden van firmware

Ontdek Schneider Electric