PIPELIFE; EEN SLIM & COMPLEET ASSORTIMENT

Door Pipelife
7 september 2023
author-image

Met ons complete elektro assortiment heb je alles bij de hand om slimmer te installeren. Maak het jezelf makkelijker en doe meer, in minder tijd én met meer gemak. Vele tientallen miljoenen buizen, fittingen en accessoires vonden inmiddels hun weg in de woning- en utiliteitsbouw. Hoog tijd dus om er een aantal uit te lichten.

Extra gladde ‘low friction’ laag

De crèmekleurige Polivolt elektrabuis met KEMA keur, is veruit de bekendste buis uit het Pipelife assortiment. De buis is van hoge kwaliteit en leverbaar in diverse diameters. Hij is tevens verkrijgbaar in de kleuren grijs, rood, groen en wit. De meeste buis-varianten zijn voorzien van een extra gladde ‘low friction’ laag aan de binnenzijde. Dit maakt het trekken van draad en kabel gemakkelijk en werkt hierdoor aanzienlijk sneller.

Muurvaste bevestiging

Voor de bevestiging van deze elektrabuizen is het Polfix+ systeem een begrip bij installateurs. De Polfix+ is een kunststof montageklem die je eenvoudig aan elkaar koppelt. Zo realiseer je een muurvaste bevestiging waarbij de buizen netjes op een vaste afstand van elkaar zitten. Er is keuze uit een alles-in-één variant met duimplug of een los te schroeven uitvoering. De KEMA gekeurde Polfix+ buisklemmen zijn beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen, waaronder UV stabiel, slagvast en halogeenvrij. Ook deze montageklemmen zijn verkrijgbaar in crème, grijs, rood, groen en wit.

Tijd besparen?

Tijd besparen? Probeer dan eens de verlengde sok van Pipelife. Met deze verlengde sok sluiten aansluitende buizen direct op elkaar aan. Hiermee wordt een schuifbuis op maat knippen verleden tijd. Of ga eens aan de slag met onze handige sleufkeg. Hiermee kunnen installatiebuizen probleemloos worden gefixeerd in gesleufde muren. De unieke vorm van deze sleufkeg zorgt er namelijk voor dat hij écht blijft klemmen, niet van zijn plaats schuift en de buizen fixeert zoals het hoort.

Slim en compleet assortiment

De ervaringen van installateurs uit de praktijk in combinatie met onze vooruitstrevende productinnovatie zijn voor ons de basis voor de doorontwikkeling van onze producten, met bewezen resultaat! Benieuwd naar het volledige, slimme en complete assortiment van Pipelife? Neem snel een kijkje!