NIEUW: OPPLE WATERPROOF CLASSIC EN WATERPROOF SPECIAL IP69K

Door Opple
23 september 2021
author-image

De Waterproof Classic is een nieuwe toevoeging, en kenmerkt zich door een “klassieke uitstraling”. De Waterproof Special IP69K heeft een extra hoge IP waarde en is conform HACCP.

De Waterproof Classic is een 1-op-1 alternatief voor bestaande TL armaturen in de bekende maten.

Het armatuur is voorzien van een te openen UV bestendige polycarbonaat kap en heeft naast een kabelinvoer op de uiteinden ook een voorbereide mogelijkheid in het midden van de achterzijde van het armatuur.

De efficiënte, prismatische kap zorgt voor comfortabel licht gecombineerd met een hoge systeemefficiëntie van 125 lm/W. De beschermingsgraad van IP65, een slagvastheid van IK08 in combinatie met de vandalismebestendige RVS bevestigingsclips en beugels maakt de Waterproof Classic een duurzame oplossing voor veeleisende omgevingen. Bij de MD versie zit een bewegingssensor ingebouwd, waardoor er licht is op de momenten dat er beweging is. Hierdoor wordt nog meer energie bespaard.

Zoals bij het hele OPPLE Waterproof assortiment is er goed nagedacht over het installatiegemak. Het armatuur is op vele punten voorbereid op de verschillende montage- en aansluitmogelijkheden. Standaard worden er diverse accessoires meegeleverd zoals schroeven, pluggen, pendelhaken, wartels, tules, borgbouten en -moeren. Daarnaast is het mogelijk om 3 elektrische fases door te lussen in het armatuur. Optioneel is er van elke uitvoering ook een versie met 1 uur of 3 uur noodverlichting beschikbaar.

Zowel bij vervanging als bij nieuwe installaties is de OPPLE Waterproof Classic een goede keuze.

De Waterproof Special heeft een extra hoge IP waarde (IP67 / IP69K), waardoor deze kan worden toegepast in speciale gebieden, waaronder (intensieve) veehouderijen, wasstraten en industrie voor voedselverwerking, waar hygiëne en netheid een prioriteit is. Voor de behuizing en optiek is gebruik gemaakt van het materiaal PMMA, waardoor het bestand is tegen ammonium. De rating IP69K biedt bescherming tegen het binnendringen van stof, bescherming tegen hoge temperaturen en hoge druk ( water ) – waardoor producten met deze certificering ideaal gebruik kunnen worden in omstandigheden waarbij apparatuur zorgvuldig moet worden ontsmet. De IP69K rating is de hoogste mogelijke bescherming die beschikbaar is.

De Waterproof Special heeft een prettige, homogene lichtdistributie en is eenvoudig te installeren door vrij te plaatsen RVS-bevestigingsklemmen.

Het armatuur is conform HACCP en heeft het DLG-keurmerk.

Ontdek Opple TL armaturen

meer over...