NIEUW! BACHMANN DESK 2 UITGERUST MET DESKPLANNING IOTSPOT.

Door Bachmann
23 september 2021
author-image

Opbouwstopcontact Bachmann Desk 2 is al jaren een bekend product voor de functionele flexwerkplek. De unit is nu leverbaar met een module voor deskplanning. OCS stelt het aan u voor.

Kantoren veranderen. Waar vroeger voor bijna elke werknemer een bureau stond om aan te werken, staat nu een flexwerkplek. In het beste geval heeft deze een tafelstopcontact, zoals Bachmann Desk 2. Zo hoeft de werknemer nooit op zoek naar een stopcontact om zijn telefoon of tablet op te laden. Maar ondanks de flexwerkplekken wordt veel oppervlakte binnen kantoren nog steeds niet efficiënt gebruikt. Om daar verandering in te brengen introduceert Bachmann in de Desk 2 het Iotspot deskplanning systeem. Niet alleen zijn er veel handige tools voor de werknemer. De facility manager heeft een goed overzicht op het gebruik van het kantoor en kan op basis van die gegevens optimaliseren. Ook kan hij werkplekken “uitschakelen” zodat een veilige afstand gewaarborgd is. Nu heel belangrijk.

In een notendop:

Met Iotspot wordt de beschikbaarheid van iedere werkplek of vergaderruimte geregistreerd en weergegeven op een op maat gemaakte plattegrond. Op basis hiervan kunnen werknemers efficiënt een beschikbare werkplek of vergaderruimte reserveren via een handige app. Ze kunnen zelfs collega's uitnodigen om in de buurt te zitten of een vergaderruimte reserveren. Dankzij de navigatiefunctie kunnen ze zelfs naar de werkplek worden geleid. Handig voor grote kantoren.

De facility manager kan o.a. zien of de bezettingsgraad niet te hoog is. Hij kan ook uit de data concluderen of een werkplek een schoonmaakbeurt verdient. De data-opslag voldoet natuurlijk aan de strenge eisen van de AVG wet. Een werknemer kan ook anoniem een werkplek reserveren.

De onderdelen:

Basis van het systeem vormt de bekende Bachmann Desk 2, met een Iotspot sensor en de op het bedrijf aangepaste software. Desk 2 kan zoals gewoonlijk helemaal naar wens worden samengesteld met stroom- en multimedia-aansluitingen. Er is zoals altijd een oplaadpunt in de buurt. In de unit zit echter ook de Iotspot sensor die groen, oranje of rood kleurt. Naar gelang de werkplek vrij, gereserveerd of bezet is. De sensor detecteert eveneens beweging en kan zo van kleur verspringen. Hij heeft nog vele andere mogelijkheden. Via een internetverbinding communiceert de sensor met het dashboard.

IOTSPOT – DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

• 2 in 1: tafelstopcontact en werkplekbeheer gecombineerd
• Informatieve Facility Dashboards
• Geen integratie met IT-netwerk noodzakelijk
• Snelle en eenvoudige installatie: géén ICT-er nodig
• Gebruiksvriendelijke App
• Zeer goede data-beveiliging

Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Geïnteresseerd? We geven graag een demo met een proefmodel. Neem daarvoor even contact met ons op of met uw vestiging. 

Ontdek BACHMANN DESK 2

meer over...