LICHT ONTWIKKELD VOOR DE VAKSPECIALIST: LIT BY CARDI

LIT by Cardi
16 december 2022
LIT by Cardi

Strak design armaturen en lampen van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen: LIT by Cardi. Nieuw én exclusief verkrijgbaar bij Technische Unie.

Efficiënt installeren

Ontwikkeld voor de vakspecialist en gebruiksgemak. Dat is waar de focus ligt bij de productie van LIT by Cardi. Met ruim 40 jaar ervaring heeft het Zweedse merk uitgebreide kennis en ervaring opgedaan in de verlichtingssector. Zij weten wat voor de installateur belangrijk is en hoe het efficiënter kan. Zo is slechts in enkele stappen een armatuur bevestigd en in gebruik. Benieuwd hoe deze producten te installeren zijn? LIT by Cardi heeft installatievideo’s beschikbaar voor alle armaturen

Clean design

Met veel inspiratie herleidend naar Scandinavische designs heeft LIT by Cardi zich de kracht van eenvoud eigen gemaakt. Minimalistische ontwerpen die passen in ieder openbare ruimte, kantoorpand, horecagelegenheid of (productie)magazijn. 

Het minimaliseren is naast het design, terug te zien in de verpakking. Het reduceren van de ecologische voetprint is een kernwaarde. De verpakkingen zijn volledig recyclebaar, voorgesneden om eenvoudig te openen en bevatten minimale hoeveelheden plastics en bedrukkingen. 

Gecertificeerde kwaliteit

Om het vertrouwen in de kwaliteit te benadrukken, biedt het merk op haar armaturenreeks 5 jaar garantie met een levensduur van 50.000 branduren op een minimaal L70 lumenbehoud. Daarnaast hebben alle lampen een garantie van 2 jaar. Alle producten zijn getest door een onafhankelijke partij, het kwaliteitsteam van ons moederbedrijf Sonepar én het laboratorium van de fabrikant. Na deze tests zijn de producten voorzien van alle benodigde certificeringen.

Constant in ontwikkeling

Het huidige assortiment van LIT by Cardi is bij introductie nog gering, maar constant in ontwikkeling. Aangezien het een merk betreft dat speciaal is ontwikkeld voor Sonepar, kunt u productverbeteringen voorstellen.

Overzicht van het assortiment

  • LED-panelen
  • Waterdichte armaturen
  • Schijnwerpers
  • Inbouwspots
  • LED-buizen
  • LED-bulb
  • LED-kaars

LIT by Cardi voor uw project?

Bent u benieuwd of LIT by Cardi geschikt is voor uw project? Neem voor meer informatie contact op met uw vertegenwoordiger of lokale verkoopkantoor van Technische Unie.