LIT BY CARDI VERLICHTING: BRILJANT IN EENVOUD

LIT by Cardi
3 oktober 2022
author-image

LIT by CARDI, 40 jaar geleden opgericht in Zweden, wordt sterk beinvloed door zijn Scandinavische erfgoed en focust zich op minimalistische ontwerpen voor eenvoudige en efficiënte lichtinstallaties. Het merk biedt een beknopte reeks duurzame armaturen en lichtbronnen die eenvoudig en snel kunnen worden geïnstalleerd, waardoor installateurs met simpele lichtoplossingen de optimale omgeving voor hun klant kunnen creëren.  

 

Briljant in eenvoud

LIT by CARDI heeft een reeks professionele verlichtingsoplossingen gecreëerd die zijn ontworpen voor eenvoud. Eenvoud staat voor functioneel, slim en beknopt – alles wat u nodig heeft voor het slagen van een verlichtingsklus. Het merk staat voor een less-is-more benadering die minimalisme in ontwerpen en producten omarmt.

LIT by CARDI biedt alledaagse verlichtings-oplossingen:

  • Beknopt productassortiment van professionele kwaliteit
  • Eenvoudig te installeren producten
  • De verpakking is recyclebaar, voorgesneden om gemakkelijk te openen, bevat weinig plastic en minimale bedrukking

Een greep uit het LIT by CARDI-assortiment:

Het LIT by CARDI-assortiment

Over LIT by CARDI

LIT by CARDI combineert kwaliteit, betrouwbaarheid en installatiegemak. Alle armaturen hebben een garantie van 5 jaar en een levensduur van 50.000 uur met minimaal L70 lumenbehoud. De lampen hebben een garantie van 2 jaar.

Alle producten zijn voorzien van duurzame LED-technologie met verpakkingen die de impact op het milieu ​minimaliseren: de dozen zijn recyclebaar, voorgesneden om gemakkelijk te openen, bevatten weinig ​plastic en minimale bedrukking.

Lees hier meer over...