HEMMINK: INSTALLATIEGEMAK IN DE PRAKTIJK

Door JMV
30 augustus 2022
author-image

Snel én eenvoudig installeren in de woningbouw? Dat doe je met JMV. Al deze producten hebben één ding gemeen: ze zijn gebruiksvriendelijk.

Installatiegemak in de praktijk

JMV heeft een ruim aanbod producten voor bevestiging, functiebehoud en aarding. Installatiegemak is voor deze producten het uitgangspunt, óók in de woningbouw. Maar hoe laat die gebruiksvriendelijkheid zich eigenlijk zien in de praktijk? Laten we een aantal praktische voorbeelden bekijken.

Flexibel monteren met de JMV Flexbuisclip

Neem de JMV Flexbuisclip. Deze clip biedt de mogelijkheid om flexibele buizen van 16 en 19 mm boven een verlaagd plafond of in wandconstructies te bevestigen. Montage kan op zowel houten als stalen constructies. Daarbij heeft de flexbuisclip een belangrijke functie: trekontlasting. Aan installatiegemak is gedacht door de clip buigbaar te maken. Hierdoor is het op meerdere manieren te monteren én is het een uitkomst in situaties waarbij een vaste bevestiging met zadel niet gewenst is.

Stevige flexbuis spijkerclips in kunststof emmer

Een ander product dat het gemak in de praktijk goed laat zien, is de flexbuis spijkerclip. Het product is sterk en makkelijk te monteren. Hierdoor kun je flexbuizen in een handomdraai installeren zonder de frustratie van kapotte clips. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren creme, grijs en naturel. En gedoe met doordrenkte verpakkingen is verleden tijd: de spijkerclips zijn in een kunststof emmer bestelbaar. Een handig alternatief voor kartonnen doosjes.

Compatibel met Adels en Schnabl

Naast dat de producten van JMV gebruiksvriendelijk zijn, zijn ze compatibel met producten van Adels en Schnabl. Hierdoor wordt (stekerbaar) installeren nóg eenvoudiger. Daarnaast helpt het u een kwalitatieve installatie op te leveren.

meer over...