GROHE COLORS COLLECTIE UITGEBREID MET MATZWART

Door GROHE
29 juni 2023
author-image

GROHE voegt de kleur matzwart, Phantom Black, toe aan de GROHE Colors collectie. Hiermee biedt GROHE haar klanten een nog uitgebreider palet aan kleurkeuzes aan. Klanten kunnen zo hun eigen smaak en stijl kiezen voor in hun badkamer en keuken. Tegelijkertijd kunnen ze er zeker van zijn dat ze lang van hun kranen kunnen genieten dankzij de hoge kwalitatieve afwerking.

TU Roadtrip 2023

Stefan vertelt u in onderstaande video meer over de nieuwe kleur: Phantom Black. 

Complete badkameroplossing

De GROHE Colors collectie maakt het eenvoudiger dan ooit om een geheel eigen, gepersonaliseerde badkamer te creëren: in uw eigen kleur, stijl en afwerking, van kranen en douche tot aan de bedieningsplaat van het toilet. Tevens is dit geheel te matchen met accessoires die zorgen voor de finishing touch. De GROHE Colors collectie bestaat uit diverse prachtige kleurdesigns, waaronder SuperSteel (RVS), Cool Sunrise (goud), Warm Sunset (brons) en Hard Graphite (antraciet). En vanaf nu dan ook Phantom Black (matzwart).

Duurzame lak-coating

Consumenten worden veeleisender en zijn designbewuster. Ze zijn op zoek naar oplossingen die niet alleen voldoen aan hun behoeften op het gebied van gemak en functionaliteit, maar waarmee ze ook een designstatement kunnen maken. Als het gaat om kranen, speelt naast design en tijdloosheid ook kwaliteit een grote rol bij de keuze. Om een hoge kwaliteit en afwerking te garanderen, besteedt GROHE veel aandacht aan de duurzaamheid van zijn oppervlakken. Dankzij een lak-coating techniek, zijn alle GROHE Phantom Black producten duurzaam en goed bestand tegen corrosie, kalkaanslag, krassen en vingerafdrukken. 

Phantom Black

Phantom Black is onderdeel van het GROHE Professional assortiment en beschikbaar in alle badkamercategorieën: wastafelkranen, douches, (inbouw)thermostaten, bedieningspanelen (deze zijn ook beschikbaar in glanzend zwarte varianten) en accessoires. Ook zijn er keukenkranen beschikbaar in Phantom Black.

Ontdek GROHE Phantom Black