GIRA SYSTEEM 3000: LICHT, TEMPERATUUR EN JALOEZIE VIA ÉÉN SYSTEEM

Door Gira
7 maart 2022
author-image

Het Gira System 3000 regelt alle functies voor licht, temperatuur en zonwering met jaloezieën en verwarming met één enkel systeem. De ideale voorbereiding voor het slimme huis van de toekomst. Eenvoudig en snel te installeren, in elke standaard inbouwdoos en met gebruik van de bestaande bedrading. 

Basiselementen en uitbreidingen

Het systeem werkt met verschillende basiselementen en opzetstukken, voor de besturing van licht en kamertemperatuur, maar ook van markiezen, rolluiken en jaloezieën. Begin met het GIRA Systeem 3000 systeemopzetstuk waarmee de basisfuncties direct kunnen worden bediend. Later kan dit modulair worden uitgebreid met opzetstukken die meer comfort bieden, zoals de jaloezie- en schakelklok-display.   

Eenvoudig installeren zonder aanpassingen

Installatie van het Gira Systeem 3000 gaat eenvoudig, zonder aanpassingen aan de wand en met gebruik van de bestaande bedrading. De elementen hebben een plat design en passen in de bestaande standaard inbouwdozen. Ongeacht welk systeemopzet-stuk u kiest, worden de apparaten gevoed via het basiselement. Extra batterijen zijn niet nodig.  

Alles bedienen met de app

Met de Gira System 3000 bluetooth app kunnen lichtbronnen op verschillende manieren worden ingesteld, zodat ze op vaste tijden in- en uitschakelen of eventueel dimmen. Ook kunnen jaloezieën bijvoorbeeld alleen tot een bepaalde hoogte worden neergelaten. En ’s nachts kan de kamertemperatuur automatisch worden verlaagd. En zo zij er nog veel meer mogelijkheden. Op uw smartphone of tablet krijgt u een duidelijk overzicht van alle instellingen. Zelfs vanaf de bank, zonder server of netwerk. 

Ontdek Gira Systeem 3000

meer over...