FLUKE1736/1738 DRIEFASE POWER QUALITY LOGGERS

Door Fluke
15 mei 2022
Fluke

De Power Quality Loggers van Fluke zijn veelzijdige, driefase toestellen die u meer inzicht geven over energieverbruik en netvoedingskwaliteit en u in staat stellen goede beslissingen te nemen. 

Automatische registratie van meer dan 500 parameters

De Fluke1736 en 1738 driefasen Power Quality Loggers zijn de ideale meetinstrumenten voor het uitvoeren van energieonderzoeken en voor basisregistratie van de netvoedingskwaliteit. Deze toestellen registreren automatisch meer dan 500 parameters over de netvoedingskwaliteit, zodat u beter zicht krijgt op de gegevens die nodig zijn om de betrouwbaarheid en zuinigheid van uw installatie te optimaliseren. Daarnaast biedt de Fluke1738 geavanceerde mogelijkheden die u toelaten om diepere analyses uit te voeren met een verbeterde samenvattingsfunctie voor de netvoedingskwaliteit (EN 50160). Dit alles moet u snel inzicht geven in de algehele status van het elektrische systeem. Het rapport van de netvoedingskwaliteit is een evaluatie van de gelogde gegevens gebaseerd op gedetailleerde metingen van de netvoedingskwaliteit met weergave van golfvormen van gebeurtenissen, zodat u nog beter ziet hoe u het systeem betrouwbaarder en zuiniger kunt maken.

Fluke Connect®-app

Installatie is gemakkelijker dan ooit en beperkt de meetonzekerheid dankzij een geoptimaliseerde gebruikersinterface, flexibele stroomtangen en een intelligente verificatiefunctie van de metingen, waardoor u de meetfouten kunt beperken door veelvoorkomende aansluitfouten digitaal te controleren en te corrigeren. U hebt de mogelijkheid om op afstand gegevens te bekijken en te delen met uw team via de Fluke Connect®-app, zodat u veiliger werkafstanden kunt aanhouden en in realtime belangrijke beslissingen kunt nemen. Hierdoor bestaat er minder noodzaak tot beschermende uitrusting, locatiebezoeken en controles. U kunt metingen ook snel en eenvoudig in een overzicht of grafiek weergeven om problemen vast te stellen. Het Fluke Energy Analyze Plus-softwarepakket laat u toe om diepgaande analyses uit te voeren en gedetailleerde rapporten op te stellen. Optioneel kunt u IEEE519-rapporten maken om inzicht te krijgen in harmonische niveaus, spannings- en stroomvervorming en belastingsstroom (optioneel licentie vereist). 

Meer dan een jaar aan gegevens wordt geregistreerd

De Fluke1736 en 1738 kunnen op hetzelfde moment rms-spanning, rms-stroom, spannings- en stroomgebeurtenissen, spanning- en stroom-THD, spannings- en stroomharmonischen tot de 50e harmonische, actief vermogen, reactief vermogen, arbeidsfactor, actieve energie, reactieve energie en meer registreren. Ze hebben voldoende geheugen om meer dan een jaar gegevens te registreren en kunnen intermitterende of moeilijk te vinden problemen blootleggen die u anders mogelijk had gemist.

Wanneer u de gegevens eenmaal hebt, moet u nuttige informatie en rapportages creëren, die gemakkelijk kunnen worden gedeeld en worden begrepen door uw organisatie of door uw klanten. Fluke Energy Analyze Plus-software maakt deze taak zo eenvoudig mogelijk. 

Ontdek Fluke driefase power quality loggers