ENERGIE-INVESTERINGSAFTREK MET VERLICHTING VAN PRACHT

Door Pracht
20 juni 2022
Pracht

Al bekend met de EIA-regeling, oftewel de energie-investeringsaftrek voor ondernemers? Daarmee bespaart u geld als u minimaal €2500 investeert in energiebesparende bedrijfsmiddelen of duurzame energie.

Gunstige regeling

Goed nieuws: veel van de PRACHT-armaturen komen nu in aanmerking voor de aftrek. Dus is uw verlichting toe aan vernieuwing? Maak dan nu gebruik van deze gunstige regeling!

Alle armaturen met deze kenmerken vallen onder de energie-investeringsaftrek:

  • Led-armaturen
  • Een geïntegreerde, niet-inwisselbare lichtbron
  • Lichtstroom van minimaal 125 lm/w
  • Levensduur van L90: 50.000 uur bij tq = 25°C of beter

Goede keuze: de nieuwe Katla BL van PRACHT

Een mooi voorbeeld is de geüpdatete Katla BL van PRACHT, een led-profielarmatuur. Deze is efficiënter en verbruikt minder energie dan zijn voorganger. De armatuur is gemaakt van geopaliseerd polycarbonaat met flexibele montageafstanden. Je plaatst ‘m het beste binnen of in beschermde buitenruimtes, zoals parkeergarages, kelders, hallen en werkplaatsen.

Ook alle andere BL-types van PRACHT vallen onder de EIA-regeling. Ze zijn er in allerlei lengtes en lumen-pakketten en hebben standaard doorvoerbedrading van 3x1,5 mm. Daardoor zitten er altijd geschikte armaturen voor jouw bedrijfs- of ander pand tussen.

Meer informatie of hulp nodig?

Bent u benieuwd of de armatuur van uw keuze ook onder de EIA-regeling valt? Vraag de  lijst aan met alle typen armaturen die in aanmerking komen voor de energie-investeringsaftrek.

Ward Popp

Ontdek Pracht-verlichting