EENVOUDIG VERVANGEN MET DE WINLED RETROFIT!

Door Winled
1 mei 2021
author-image

Het omwisselen van TL-armaturen naar LED-armaturen was nog nooit zo gemakkelijk en kostenbesparend. WinLed heeft voor diverse bestaande armaturen een retrofit oplossing ontwikkeld, zo kunnen de armaturen met een paar simpele handelingen geïnstalleerd worden zonder de lijnen te vervangen.

In een handomdraai duurzaam vervangen

Doordat het bestaande profiel en de bedrading niet vervangen hoeven te worden,  
hoef je als installateur maar één keer langs de lijn. Op een efficiënte manier en in een handomdraai kunnen zo de TL-armaturen vervangen worden met door de Retrofit LED-armaturen. Een hele circulaire manier van werken want 
de lijnen blijven hangen en worden hergebruikt.

Kostenbesparend

Naast dat de Retrofit een duurzame verlichtingsoplossing met beter licht biedt, is het ook laag in elektriciteitsverbruik. De besparing kan wel oplopen tot 60%! 
Binnen 5 jaar verdient de investering zich weer terug. 

De WinLed Retrofit LED armaturen komen in aanmerking voor de EIA-regeling wat inhoudt dat de gehele investering (aanschaf + installatie) voor extra belastingaftrek opgevoerd mag worden. Dit levert een netto investeringsvoordeel op van ruim 11%.

Ontzorging door WinLed montage service

WinLed is een echt Nederlands fabricaat met een eigen productie, R&D én montage service. De ervaren monteurs vervangen in samenspraak met de installateur de armaturen zonder dat de klant overlast ervaart van de uitwisseling. Tevens zorgen zij voor de afvoer van de oude materialen.

Kenmerken WinLed Retrofit

  • Kleurtemperaturen 4000K (Optioneel 3000K tot 6500K) 

  • Breedstralende en diepstralende optieken 

  • Lichtoutputs uitvoering tussen 2.000 lm en 15.000 lm.

  • Efficiënt systeem tussen 125 en 170 lm/W 

  • Snelle uitwisseling door klemming aan kopse kant

Ontdek Winled Retrofit