DE NIEUWE LAADOPLOSSINGEN VAN SCHNEIDER ELECTRIC

Door Schneider Electric
14 april 2021
author-image

De elektrische auto is niet meer weg te denken in het hedendaagse straatbeeld. Gebruikers laden zo’n 90% van de tijd bij gebouwen en dat dit leidt tot minimaal 40% meer energiegebruik. Bereid u daar de klant op voor? 

Om te zorgen dat EV-rijders zorgeloos kunnen rijden is het belangrijk dat gebouwen uitgerust zijn met duurzame en betrouwbare laadoplossingen. Schneider Electric heeft voor de verschillende soorten gebouwen en behoeften de oplossing ontwikkeld.  

Wat voor alle soorten locaties belangrijk is, is dat er veilig, duurzaam en betrouwbaar geladen kan worden. De oplossing die Schneider hiervoor biedt bestaat uit drie delen: laadstations, energiemanagementsystemen en elektrische distributiesystemen.  

EVlink Pro AC

In april 2022 lanceert Schneider Electric haar derde generatie laadstation: de EVlink Pro AC. Het laadstation maakt uiterst betrouwbaar, flexibel en duurzaam slim opladen voor gebouwen mogelijk, optimaliseert het energieverbruik, maximaliseert uptime en efficiëntie en zorgt voor een naadloze gebruikerservaring voor EV-installateurs, exploitanten en bestuurders. 

EcoStruxure EV Charging Expert

Het energiemanagementsysteem van Schneider Electric heet EcoStruxure EV Charging Expert. Dit systeem zorgt ervoor dat u effectief uw EV-infrastructuur kunt monitoren en aansturen. Het systeem stelt u in staat om de beschikbare stroom effectief te verdelen over de laadstations.  

Slimme Electrische distributie

Voor het optimaal functioneren van uw laadinfrastructuur is het belangrijk dat uw elektrische distributie bijdraagt aan de betrouwbaarheid, flexibiliteit en veiligheid van uw gebouw. Dankzij de totaaloplossing van Schneider Electric weet u zeker dat de juiste beveiligingen passen bij de juiste laadstation en dankzij onze flexibele railkoker-oplossing kunt u uw installatie gemakkelijk uitbreiden. 

Ontdek Schneider Electric Laadoplossingen