CLICK-MATE NXT GROEPENKAST: KLOPPEND HART VAN ELKE WONING

Door Attema
1 maart 2022
Attema

De Click-mate NXT groepenkast is de innovatieve opvolger van de huidige Click-mate XL Plus serie. Een compacte en modulaire oplossing, die de energietransitie mogelijk maakt. Toekomstproof, geschikt voor uitgebreide 3-fasen installaties en eenvoudig samen te stellen en te installeren. Dat betekent: sneller werken en lagere kosten. 

Klaar voor de toekomst

De energietransitie is in volle gang. Hierdoor krijgen we vaker te maken met meer complexe installaties. In traditionele groepenkasten is daar vaak onvoldoende ruimte voor. Attema ontwikkelde daarom in samenwerking met installateurs de Click-mate NXT groepenkast, met componenten powered by Siemens. Deze ‘next generation’ groepenkast maakt elke woning SMART en toekomstproof. 

Een groepenkast voor elke situatie

Verschillende projecten vragen om verschillende oplossingen. Gelukkig is er voor elke situatie een geschikte Click-mate NXT groepenkast. De groepenkasten bieden u alle ruimte voor grotere installaties en zijn volledig modulair en te koppelen. U installeert ze gewoon naast of onder elkaar.

Eenvoudig installeren

De groepenkasten zijn bovendien voorzien van diverse handige producteigenschappen, die uw werk een stuk makkelijker maken. Stapelbare buiszadelstroken bijvoorbeeld en een lichtgrijze onderbak voor zicht in donkere ruimtes. Een schroefloze kap, voorgemonteerde schroeven en verschillende, slimme uitvoermogelijkheden voor in de zijwand. Een stekerbaar aardblok, stevige DIN-rail en codeerstroken in plaats van stickers. Allemaal handigheidjes die uw werk eenvoudiger én sneller maken. 

Snel samenstellen en bestellen

Met de Click-mate NXT Assistant stelt u bovendien makkelijk uw maatwerk groepenkasten samen. U logt in en kiest een voorbedrade Click-mate NXT groepenkast. Daarna kunt u componenten toevoegen of verwijderen. U deelt de groepenkast naar eigen inzicht in: u kunt componenten ‘vrij’ plaatsen of extra ruimte reserveren tussen de componenten. Zo stelt u met een paar klikken een maatwerk groepenkast samen én plaatst u de bestelling voor uw project!

Ontdek Click-mate NXT