CHALMIT ARRAN X – DE NIEUWE GENERATIE FLOODLIGHT

Door Chalmit
16 mei 2022
author-image

De Arran X is dankzij zijn slimme ontwerp snel en eenvoudig te installeren en zorgt voor kostenreductie op de lange termijn. Uitermate geschikt voor toepassing in maritieme omgevingen. 

De Chalmit Arran X floodlight is de nieuwste toevoeging aan de revolutionaire Chalmit X series. Een serie die bekend staat om de hoge kwaliteit producten en verschillende functionaliteiten. 

De floodlight is bestand tegen de zwaarste omstandigheden en is gecertificeerd voor zowel ATEX zone 2/22 als voor de industrie. Dit maakt de floodlight uitermate goed toepasbaar in maritieme omgevingen. 

Intelligent ontwerp en snelle installatie

Dankzij het ontwerp van de klembehuizing biedt de Arran X een snelle en onbelemmerde toegang tot de kabelaansluiting, waardoor een zeer snelle en eenvoudige installatie mogelijk is.  De Arran X heeft een intelligente batterijback-up met zelf controlerende testfunctie als optie, wat zorgt voor een nog hogere betrouwbaarheid van het armatuur.

Lagere kosten en een verlengde levensduur

De Chalmit Arran X bespaard aanzienlijk in energie en biedt desondanks een hoge lumenoutput. Dankzij het robuuste ontwerp en de systeem-levensduur van 100.000 uur kunt u voor lange tijd vertrouwen op dit armatuur. Doordat het armatuur een van de armaturen met de langste levensduur op de markt is én energie-efficiënt is zorgt het armatuur voor aanzienlijk lagere kosten over de gehele levensduur.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Chalmit Arran X? Laat u dan adviseren door de specialisten van Gunneman of van de Technische Unie. 

Ontdek Chalmit Arran X