BUITENVERLICHTING? VOOR IEDER PROJECT DE JUISTE KS VERLICHTING

Door KS Verlichting
1 april 2022
author-image

Hier vind je alle stijlen buitenverlichting. Duurzaam, functioneel en sfeervol gemaakt met aandacht voor ambacht en vakmanschap. Nieuwsgierig naar de achtergrond van KS Verlichting? KS is al jaren een vertrouwde partner voor buitenverlichting. Meer dan 40 jaar ervaring!

Ontdek KS VERLICHTING

Bij KS Verlichting maken ze al meer dan 40 jaar prachtige kwaliteitsverlichting. Een totaal assortiment verlichting, van huis & tuin tot gemeente & parken, in alle stijlen van klassiek tot trendy. KS Verlichting is continu in beweging om nieuwe armaturen te ontwerpen en produceren én historisch vormgegeven verlichting nieuw leven in te blazen.

Buitenverlichting voor alle woonstijlen

De uitgebreide collectie van KS verlichting biedt voor iedere woonstijl de juiste verlichting. De collectie van KS kent ook veel productfamilies waardoor de verlichting uitgebreid met elkaar te combineren is om zo tot een prachtig totaalplaatje te komen en de gewenste sfeer te creëren. Bij KS Verlichting werken mensen met passie voor verlichting  en zijn ze continu in beweging om nieuwe armaturen te produceren. Bij de ontwikkeling van nieuwe modellen staan duurzaamheid, circulariteit, exclusiviteit, uitstraling en ook de prijs/kwaliteitsverhouding centraal. Er wordt gewerkt met hoogwaardige materialen. Bij alle KS verlichtingsarmaturen kunnen led technieken worden toegepast.

Klik hier

Slimme verlichting

Het grootste deel van de collectie is voorzien van E27/GU10 fittingen. Hiermee wordt ruimte gecreëerd voor maximale flexibiliteit om een lichtbron naar keuze en smaak toe te passen. De verlichting is ook te combineren met de SMART LED lichtbronnen van alle gerenommeerde fabrikanten.

Onze favoriet

Een mooie stijlvol strak vormgegeven serie buitenlampen. Sfeervol en functioneel, perfect aansluitend op de bouwstijl van nu. Het mooiste licht voor veiligheid en sfeer. De Capital serie is breed inzetbaar, voor zowel een landelijke als strakke omgeving.

Klik hier

Ontdek KS Verlichting