FIGURESSE DESIGN BADKAMERRADIATOREN

Door Radson
17 oktober 2022
Radson

Met de Figuresse serie introduceert Radson een esthetische reeks badkamerradiatoren die voldoet aan de eisen van designgerichte klanten. Het gamma omvat negen verschillende designs, die alle uit voorraad leverbaar zijn. 

radson radiator

Verrassend en heerlijk smaakvol

Onze badkamer geldt typisch als de ruimte die we ’s morgens als eerste binnenstappen en waar de eerste prikkels van de dag worden verwerkt. In een aangename omgeving waar comfort en design perfect zijn afgestemd op onze persoonlijkheid, stappen we meteen met het juiste been uit bad. Dit vraagt om een verwarmingsoplossing die niet enkel uw lichaam, maar ook uw geest kan verwarmen. Met ons nieuwe Figuresse gamma herleiden we design tot de essentie: onalledaags en buiten de lijntjes, maar telkens weer verrassend en heerlijk smaakvol.

·       Verkrijgbaar in een watervoerende, elektrische of hybride uitvoering
·       Eenvoudige installatie
·       Gebruiksvriendelijke elektrische bedieningen

Het Figuresse gamma omvat 9 inspirerende designs die uit stock leverbaar zijn in wit, mat zwart en antraciet grijs. Andere kleuren zijn verkrijgbaar op aanvraag. Door de typisch kortstondige verwarmingsbehoefte in de badkamer, is het volledige gamma te verkrijgen in elektrische uitvoering. Daarnaast voorzien we ook een watervoerende variant die op het verwarmingsnet wordt aangesloten, én een hybride uitvoering die u de vrijheid geeft om te schakelen al naargelang het seizoen en uw verwarmingsbehoeften. Op die manier bedient Figuresse niet enkel de nieuwbouwmarkt, maar kan het ook eenvoudig en zonder ingrijpende werken worden ingezet in renovatieprojecten.

radson radiator

De voordelen van elektrisch verwarmen

·       Zachte stralingswarmte creëert een aangenaam binnenklimaat voor een beter welzijn.
·       Eenvoudige en snelle installatie zonder aansluiting op het verwarmingssysteem
·       Te combineren met zonnepanelen of fotovoltaïsch, zelf opgewekte energie kan  worden gebruikt
·       Optimaal voor gebruik buiten het stookseizoen

Duurzaamheid als uitgangspunt

Bij Radson richten we ons op de volledige levenscyclus van het product en doen we er alles aan om de impact op ons klimaat te beperken. Aangezien 80% van de klimaatvoetafdruk van veel van onze producten al ontstaat voordat ze onze fabrieken verlaten, investeren we in duurzame kwaliteit en innovatie. Daarnaast houden we rekening met de hele levenscyclus van onze producten.

We richten ons op het verminderen van onze klimaatvoetafdruk door minder grondstoffen, energie en water te gebruiken. Ook steven we naar lagere emissies in alle productie- en toeleveringsactiviteiten.

Ontdek Figuresse design badkamerradiatoren