BESCHERM UW KWETSBARE NETWERK CONNECTOREN IN IP67 BEHUIZINGEN

Door Metz Connect
1 juli 2022
author-image

Koper en glasvezel databekabeling connectoren worden in toenemende mate in industriële omgevingen toegepast. Vuile en vochtige omgevingen vereisen dat deze connectoren met IP67 behuizingen beschermd worden om betrouwbaar te kunnen functioneren.

Breed scala aan connectiviteit-oplossingen

Metz Connect biedt een breed scala aan connectiviteit oplossingen zoals de IP67 behuizingen voor koper- en glasvezelconnectoren voor IP-netwerken in industriële toepassingen.

Standaard koper- of glasvezelconnectoren zijn veelal ontwikkeld voor gebruik in binnen omgevingen waardoor deze niet geschikt zijn voor toepassing in industriële omgevingen. We hebben hier namelijk vaak te maken met bijzondere omstandigheden als vervuiling, stof en vocht.

Probleemloos functioneren

Om toch een betrouwbare verbinding tot stand te brengen is het vereist dat we deze connectoren en verbindingen beschermen. Metz Connect heeft een programma ontwikkeld waarmee veel typen connectoren van RJ45, LC tot aan USB in diverse IP67 kunststof of metalen behuizingen opgenomen kunnen worden.

We ervaren hierdoor dat productiemachines, productierobots, camera’s en sensoren op productielijnen en dergelijke probleemloos functioneren.

Metz Connect biedt ook eenvoudig te monteren IP67 in-of opbouw wand aansluitpunten. Hiermee kunnen zonder speciale voorzieningen aansluitpunten op of nabij de gewenste locatie gemonteerd worden.

Assemblageprogramma

Naast deze connectorvoorzieningen biedt Metz Connect in eigen beheer een breed assemblage programma. Volledig op maat kunnen aansluitkabels en voorzieningen compleet geassembleerd worden en kant-en-klaar bij de klant worden afgeleverd. Zo kan het project binnen de gestelde planning worden uitgevoerd en hoeft men geen tijd te besteden aan het fabriceren van speciale verbindingen. Uw monteurs maken namelijk niet dagelijks deze geassembleerde kabels en zullen er vaak meer tijd aan kwijt zijn dan gewenst. Voor Metz Connect zijn dit standaard werkzaamheden waardoor uw verrast zult zijn van de prijs en levertijd.

Ruime keuze

Metz Connect biedt met haar online configuratortools de mogelijkheid om eenvoudig uw kabel of product te configureren en via de Technische Unie aan te vragen.

De toegepaste IP67-oplossingen kennen een grote verscheidenheid. Neem hierom contact op met uw Technische Unie contactpersoon of met Metz Connect direct. Zij helpen u snel verder!

Voorbeelden IP67 behuizingen

Ontdek IP67 behuizingen