3M™ SCOTCHCAST™ GS: EEN NIEUWE GENERATIE GIETHARS

Door 3M
31 maart 2022
3M

De nieuwe 3M™ Scotchcast™ giethars 4GS is een eenvoudige, veilige en milieuvriendelijke oplossing voor het aansluiten en aftakken van kabels tot 1 KV. 

De nieuwe 3M™ Premium epoxyhars Scotchcast™ 4 GS bestaat voor een groot deel uit natuurlijke grondstoffen. De amineverharder in de nieuwe epoxyhars wordt grotendeels verkregen uit de olie van cashewnotenschalen en bestaat voor meer dan 60 procent uit natuurlijke grondstoffen. Daarnaast is de hars vrij van CMR stoffen, isocyanaten en verandert de hars van kleur als grondig is gemengd.

3M™ Scotchcast™ Gietmof 92-Serie GS

3M™ Scotchcast™ Gietmof 92-Serie GS is een hoogwaardige verbindingsmof, geschikt voor elektrotechnische toepassingen tot 1 kV. Het bevat de hoogwaardige, 3M™ Scotchcast™ kunsthars 4 GS op epoxybasis die van kleur verandert nadat de twee componenten van de hars correct zijn gemengd. 

3M™ Scotchcast™ Gietmof 92-NBA GS Serie

3M™ Scotchcast™ Gietmof 92-NBA GS Serie wordt gebruikt voor de isolatie en mechanische bescherming van laagspanningskabelverbindingen. De acht productopties van maat 0 tot maat 7 bestrijken een breed scala aan kabeldoorsneden, van 1,5 mm² tot 240 mm². Bovendien zijn maat 1 en maat 3 ook verkrijgbaar met schroefverbinderblok. 

3M™ Scotchcast™ Gietmof 92-NBC GS Serie

3M™ Scotchcast™ Gietmof 92-NBC GS Serie is een hoogwaardige elektrische aftakverbinding in T-configuratie. De productopties bestrijken kabeldoorsneden van 4 mm2 tot 35 mm2 en zijn ook verkrijgbaar met connector.

3M™ Scotchcast™ Gietmof 92-NBB GS Serie

3M™ Scotchcast™ Gietmof 92-NBB GS Serie is een hoogwaardige elektrische aftakverbinding in Y-configuratie. De drie productopties van maat 0 tot maat 2 bestrijken een scala aan kabeldoorsneden, van 1,5 mm2 tot 35 mm2. Bovendien zijn maat 1 en maat 2 ook verkrijgbaar met connector.

3M™ Scotchcast™ kunsthars 4 GS

3M™ Scotchcast™ kunsthars 4 GS is ook los beschikbaar in 3 formaten. Formaat A bestaat uit twee zakken van 90 ml, Formaat B bestaat uit één zak van 200 ml en Formaat C uit één zak van 370 ml

transparante mengzak

De transparante mengzak bevat een op elkaar afgestemde hoeveelheid hars en verharder, die snel met de kant-en-klare giethars kan worden gemengd. Een nieuwe kleurindicator geeft precies aan wanneer het mengproces klaar is. Dit maakt het installatieproces nog transparanter en gebruiksvriendelijker. Tijdens het uitharden ontwikkelt de hars minder warmte dan andere harsen en is ongevoelig voor water, zowel tijdens de opslag als tijdens het uitharden.

Voldoet aan alle vereisten

Het innovatieve ontwerp van de 3M™ Scotchcast™ Gietmof 92-Serie GS maakt een snelle en schone installatie mogelijk, dankzij de door 3M gepatenteerde giettuit aan de harszak en de gietvorm. De juiste kabel installatie wordt verzekerd door de aderscheider in de set en door de volledige transparantie van het schaaldeel.

De 3M™ Scotchcast™ 4 GS waterafstotende en CMR-vrije epoxyhars voldoet aan de vereisten van IEC 60455-3-8 en aan de EU-richtlijn 2011/65/EU (RoHS) en de EU-richtlijn 1907/2006/EG (REACH).

Ontdek 3M™ Scotchcast™