100 WATT HAAKSE SLIJPER WQ 1100

Door Metabo
3 april 2022
Metabo

Metabo en haakse slijpers: de ideale combi

Metabo heeft goed geluisterd naar wat veeleisende gebruikers nodig hebben, Vanaf dit moment definieert u de limiet – niet uw machine. Stel de krachtpatsers van 900 tot 1.900 Watt gerust op de proef: onze nieuwe haakse slijpers gaan altijd door, halen het beste uit u naar voren en inspireren met hun ergonomie.

Metabo haakse slijpers voor ieder soort gebruik

Steeds meer bedrijven uit metaal en industrie kiezen voor Metabo haakse slijpers. De krachtige, tegen overbelasting bestendige machines zijn uit de alledaagse werkdag niet meer weg te denken. Bij het doorslijpen en afbramen van metaal leveren ze compleet werk, in combinatie met diamant-doorslijpschijven kan ook steen en beton doorgeslepen worden. Metabo haakse slijpers zijn er voor alle schijfdiameters in veelzijdige uitvoeringen voor de werking op stroom met een nominale opname van 750 tot 2.600 Watt. Als alternatief heeft Metabo veel krachtige haakse accu-slijpers tot een schijfdiameter van 230 mm in het assortiment. Voor bedrijven, die met perslucht werken, staan twee haakse perslucht-slijpers voor 125 mm-schijven ter beschikking. Instapcriterium bij haakse slijpers is de schijfdiameter. 

Neem nou de 1100 Watt haakse slijper WQ 1100: robuust, universeel en voordelig: de ergonomische haakse slijper voor alle werkzaamheden. Voorzien van een krachtige motor met goede overbelastingsweerstand. Handig, veilig en snel is de gereedschapsloze, snelle schijfwissel met één druk op de knop met het Metabo M-Quick-systeem. Zonder gereedschap verstelbare beschermkap; tegen verdraaien beveiligd vastzetbaar.

Metabo heeft veiligheid hoog in het vaandel staan, zo is de Metabo S-automatic mechanische veiligheidskoppeling al jaren een begrip: deze minimaliseert de terugslag bij het blokkeren van de schijf tot het laagste niveau op de markt. Resultaat: maximale gebruikersbescherming en om vlot verder te werken. Maar vergeet ook de herstartbeveiliging na stroomonderbreking niet. Superhandig is ook de motorbehuizing, die met stappen van 90° gedraaid kan worden, ideaal voor linkshandige bediening of voor het doorslijpen.

 

Ontdek Metabo S-automatic mechanische veiligheidskoppeling