schneider-electric

SCHNEIDER ELECTRIC

Op basis van de 180-jarige geschiedenis blijft Schneider Electric innoveren op ieder niveau. Dit verhaal wordt geschreven door generaties mensen die het bedrijf en de wereld in die tijd hebben veranderd. Schneider Electric leidt de digitale transformatie van automatisering en energiemanagement op een geheel duurzame wijze. Met de slimme en duurzame oplossingen kan alles uit beschikbare energie- en hulpbronnen gehaald worden. Schneider Electric is uw digitale partner voor efficiëntie, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid is niet alleen ons doel, het staat ook centraal in het bedrijf en onze bedrijfscultuur. Wij maken duurzaamheid voor iedereen mogelijk. We zijn toonaangevend in de energieneutrale transitie en wij willen samen met onze partners de klant helpen de beschikbare energie, middelen en mensen optimaal benutten.

Schneider Electric streeft samen met de Technische Unie naar verpakkingen vrij van plastic en circulaire producten volgens het cradle-to-cradle principe. U kunt onze duurzame en circulaire producten herkennen aan het circulaire en duurzaamheidslogo in de webshop.

grohe-eurosmart

Woningbouw

Ga jij voor de slimme en duurzame oplossing bij jouw klanten? Schneider Electric heeft een divers en breed scala aan duurzame oplossingen voor in de woningbouw, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

grohe-eurosmart

Utiliteit

Duurzame en flexibele oplossingen voor uw klant in de utiliteitsbouw? Van energie monitoring tot gehele gebouwbeheersystemen, verdelers en schakelmateriaal. Voor zowel nieuwbouw als renovatie. 

grohe-eurosmart

Industrie

Energie-efficiente oplossingen voor al uw industriele toepassingen? De automatiserings- en besturingsoplossingen van Schneider Electric helpen u daarbij. Ontdek het brede assortiment van Schneider Electric.

EENVOUDIG PRODUCTEN BESTELLEN MET HANDIGE TOOLS

Harmony Configurator

Stel eenvoudig zelf uw Harmony producten samen met de Schneider Electric Harmony Configurator.

Motor Control Configurator

Stel eenvoudig uw Montor Control producten samen met de Schneider Electric Motor Control Configurator.

Merten configurator

Stel eenvoudig uw Merten schakelmateriaal samen met deze Configurator.

Sarel Configurator

Vindt snel de juiste universele behuizing, inclusief de bijbehorende accessoires.

ACTIE

Maak extra voordelig kennis met de nieuwe Tesys Giga Contactor of de ATS480 Softstarter