GROHE: WASTAFELMENGKRANEN

Door GROHE

Het maakt niet uit welke wastafel uw klant heeft, wat de specifieke installatiewensen zijn of van welke stijl uw klan thoudt: GROHE heeft sowieso een geschikte wastafelkraan voor u. Van hoge kranen tot wandgemonteerde kranen en kranen voor opzetwastafels. Zo zijn we er zeker vandat uw klant het ideale product vindt. 

Eurostyle Cosmopolitan

In de moderne woning zijn wastafelmengkranen met één hendel tegenwoordig de standaard. Hoogwaardige en betrouwbare, maar toch eenvoudig en gemakkelijk te bedienen GROHE ééngreepskranen zoals de Eurostyle Cosmopolitan zijn een uitstekende keuze voor vrijwel elke badkamer. 

Futuristisch tintje

Daarnaast bieden wij verschillende sensor kranen voor de wastafel aan om de badkamer een futuristisch tintje te geven. Als u de traditionele aanpak van aparte grepen voor warm en koud water verkiest, dan hebben wij ook de beste opties voor u. Voor een beetje extra stijl en flair bieden wij immers twee- en driegats wastafelkranen aan. Deze combineren de vertrouwdheid van twee aparte grepen met het comfort en gemak van een moderne mengkraan. Tevens is onze serie Essence beschikbaar in wel 10 verschillende kleuren.