DUURZAME OPLOSSINGEN VAN GROHE

Door GROHE
31 oktober 2022
author-image

De inzet voor duurzaamheid is een essentieel onderdeel van GROHE’s DNA en vormt naast kwaliteit, technologie en design de kernwaarde van het merk. GROHE streeft er altijd naar om duurzaamheid te vergroten en niet alleen met betrekking tot de eigen productie. GROHE maakt gebruik van intelligente technologieën om consumenten te helpen hun persoonlijke CO2-voetafdruk te minimaliseren.

Van 31 oktober tot en met 26 november zijn onderstaande water- en energiebesparende producten extra scherp geprijsd. Bekijk de actieproducten en bestel direct!

GROHE EcoJoy technologie voor minder waterverbruik

De GROHE EcoJoy technologie is terug te vinden in diverse GROHE producten zoals wastafelkranen, keukenkranen en douchekoppen. EcoJoy staat voor de waterbesparende techniek die de producten bevatten. De waterbesparende kranen en douchekoppen beschikken over een doorstroombegrenzer. Deze vermindert het waterverbruik tot wel 50%. Je merkt er in de praktijk weinig van, want je levert niet in op comfort.

GROHE SilkMove ES technologie tegen onnodig energieverbruik

Deze technologie zorgt niet alleen voor een soepele bediening van de kraan, maar ook voor het spaarzaam omgaan van water en energie. De middenpositie van de greep geeft geen gemengd maar alleen koud water. Op deze manier wordt onnodig warm watergebruik tegengegaan. Het gemengde water wordt pas geleverd wanneer je de hendel naar links draait.


 

meer over...