ABB installatiekast

Installatiekasten

Hafonorm is het meest veelzijdige programma groepenkasten voor de woningbouw en kleine utiliteit. Het programma omvat een groot assortiment producten die een antwoord bieden op de verdelerbehoefte van vandaag én morgen. Hafonorm maakt installatie veilig, betrouwbaar en razendsnel. Maak kennis met het uitgebreide programma.

Nieuwe energievragen

Omdat er steeds meer apparatuur wordt aangesloten op de groepenkast, zoals zonnepanelen (PV), warmtepompen (WP) en laadsystemen voor elektrische auto’s (EV) krijgt de energieverdeler steeds meer te verduren door langdurige hoge belasting. Speciaal hiervoor ontwikkelde ABB binnen het Hafonorm-programma groepenkasten die PV-, WP-, en EV-veilig zijn. Met standaard extra ruimte voor extra groepen, zwaardere bedrading (6-kwadraats) en 63 A aardlekschakelaars. 

Installateur centraal

ABB ontwikkelt vanuit het perspectief van de installateur. Deze moet veilig, prettig en vooral efficiënt kunnen werken. Dit uit zich in een flexibele installatiekasten serie waarbij met een minimale voorraad en maximaal aantal configuraties te maken is. Ook het stekerbare programma en de uitbreidingskasten spelen hierop in.