gebouwautomatisering

ABB oplossingen voor gebouwautomatisering

Het is tijd voor slimmere, veiligere en duurzamere gebouwen. ABB biedt oplossingen die gebouweigenaren en beheerders helpt om gebouwen klaar te maken voor de toekomst, zodat de gebruikers van een gebouw comfortabel en veilig kunnen leven en werken zonder concessies te doen aan duurzaamheid.

Volledige controle over het gebouw

ABB biedt tal van oplossingen die volledige controle geven over het gebouw. Denk bij woningen bijvoorbeeld aan het slimme huisbesturingssysteem Busch-free@home®, waarmee comfort, veiligheid en energie-efficiency naar een nieuw niveau worden getild. 

Grip op energie

Voor grotere gebouwen is ABB i-bus® KNX de oplossing. Dit intelligente installatiesysteem zorgt ervoor dat het gebouw precies werkt zoals gebruikers dat wensen. Denk hierbij aan raambekleding die al dan niet automatisch wordt geopend en gesloten en HVAC-installaties die perfect zijn afgestemd op het gebouw en de gebruikers ervan.

ABB geeft bovendien grip op het energieverbruik met bijvoorbeeld een energiemanagementsysteem als System pro M compact® InSite, de compacte ABB EQmatic Energy Analyzer en M4M Network analyzers.