Met behulp van een S2S koppeling brengen wij een connectie tot stand tussen uw bestelsysteem (oftewel: het ERP softwarepakket) en het systeem van Technische Unie. Zo zorgen wij voor een gestroomlijnd en inzichtelijk bestel- en administratieproces.

Met behulp van een S2S koppeling brengen wij een connectie tot stand tussen uw bestelsysteem (oftewel: het ERP softwarepakket) en het systeem van Technische Unie. Zo zorgen wij voor een gestroomlijnd en inzichtelijk bestel- en administratieproces.

Klanten die al werken met een S2S koppeling zijn erg tevreden over:

·       De kleinere kans op fouten en tijdwinst omdat het systeem handelingen overneemt.
·       De sluitende bestelprocessen die tijdwinst opleveren bij het verwerken van facturen.
·       Bestellen en administreren gaat makkelijker.
·       De efficiencyslag in het totale proces, van aanschaf tot en met betaling van producten

Door artikelbestanden met brutoprijzen en conditiebestanden met kortingen in het ERP pakket te uploaden. - Door een uitstapje te maken vanuit het ERP pakket naar de Technische Unie webshop. Dit gebeurt via een OCI koppeling. - Met behulp van een directe verbinding met de database van Technische Unie. Diverse webservices ondersteunen daarbij.

- Een order die is aangemaakt in het ERP pakket kan direct naar Technische Unie worden doorgestuurd. Wij ondersteunen verschillende soorten bestandtypes (berichtformaten). - Na plaatsing van de digitale order ontvangt de klant een orderbevestiging die vervolgens verwerkt kan worden in het ERP pakket.

Op de dag van de levering van de producten ontvangt u een digitale pakbon. Deze kan vervolgens verwerkt worden in het ERP pakket.

U ontvangt een digitale factuur die verwerkt kan worden in het ERP pakket. De factuur kan in verschillende bestandtypes aangeleverd worden.

4PS
4PS Navision
ACTO
Admicon vakware
AFAS
AGP Software
AGP Ysselware
Bouwinfosys
BouwinfoSys InstallOffice
BouwWorks
Compano
Compano XML
ENK
eSize
GildeSoftware HandSoft
Navision 4PS
Simar
Syntess
Syntess Prisma
Syntess Atrium
T-blox
Compano XML

Als uw ERP pakket er niet bijstaat, kunt u contact opnemen met uw Verkoopkantoor, zij brengen u dan in contact met uw System2System adviseur

Ja, iedere klant is immers anders, net zoals de ERP pakketten die op de markt zijn. Het bedenken van slimme oplossingen is onze kracht, daarom leveren we vaak maatwerk met betrekking tot software integratie. Onze S2S oplossingen worden blijvend doorontwikkeld door onze eigen ontwikkelteams.

Een System 2 System koppeling is geheel gratis!

Neem contact op met uw digital commerce adviseur. Het is ook mogelijk contact te zoeken met uw vertegenwoordiger.

Download de GLN-ICM nummers van onze vestigingen als PDF-bestand.

Deze kunt u vinden op de pagina Dienstenoverzicht, zowel de artikelbestanden als conditiebestanden