Met behulp van een S2S koppeling brengen wij een connectie tot stand tussen uw bestelsysteem (oftewel: het ERP softwarepakket) en het systeem van Technische Unie. Zo zorgen wij voor een gestroomlijnd en inzichtelijk bestel- en administratieproces.

Met behulp van een S2S koppeling brengen wij een connectie tot stand tussen uw bestelsysteem (oftewel: het ERP softwarepakket) en het systeem van Technische Unie. Zo zorgen wij voor een gestroomlijnd en inzichtelijk bestel- en administratieproces.

Klanten die al werken met een S2S koppeling zijn erg tevreden over:

·       De kleinere kans op fouten en tijdwinst omdat het systeem handelingen overneemt.
·       De sluitende bestelprocessen die tijdwinst opleveren bij het verwerken van facturen.
·       Bestellen en administreren gaat makkelijker.
·       De efficiencyslag in het totale proces, van aanschaf tot en met betaling van producten

Door artikelbestanden met brutoprijzen en conditiebestanden met kortingen in het ERP pakket te uploaden. - Door een uitstapje te maken vanuit het ERP pakket naar de Technische Unie webshop. Dit gebeurt via een OCI koppeling. - Met behulp van een directe verbinding met de database van Technische Unie. Diverse webservices ondersteunen daarbij.

- Een order die is aangemaakt in het ERP pakket kan direct naar Technische Unie worden doorgestuurd. Wij ondersteunen verschillende soorten bestandtypes (berichtformaten). - Na plaatsing van de digitale order ontvangt de klant een orderbevestiging die vervolgens verwerkt kan worden in het ERP pakket.

Op de dag van de levering van de producten ontvangt u een digitale pakbon. Deze kan vervolgens verwerkt worden in het ERP pakket.

U ontvangt een digitale factuur die verwerkt kan worden in het ERP pakket. De factuur kan in verschillende bestandtypes aangeleverd worden.

4PS, 4PS Navision, ACTO, Admicon vakware, AFAS, AGP Software, AGP Ysselware, Bouwinfosys, BouwinfoSys InstallOffice, BouwWorks, Compano, ENK, eSize, GildeSoftware HandSoft, Navision 4PS, Simar, Syntess, Syntess Prisma, Syntess Prisma, Syntess Atrium, T-blox, Compano XML

Ja, iedere klant is immers anders, net zoals de ERP pakketten die op de markt zijn. Het bedenken van slimme oplossingen is onze kracht, daarom leveren we vaak maatwerk met betrekking tot software integratie. Onze S2S oplossingen worden blijvend doorontwikkeld door onze eigen ontwikkelteams.

Een System 2 System koppeling is geheel gratis!

Neem contact op met uw digital commerce adviseur. Het is ook mogelijk contact te zoeken met uw vertegenwoordiger.

Download de GLN-ICM nummers van onze vestigingen als PDF-bestand.