Artikelbestanden

Op deze pagina kunt u artikelbestanden van de verschillende productgroepen downloaden voor Windows-toepassingen. De bestanden zijn bedoeld om ingelezen te worden in calculatiesoftware. De bestanden hebben niet de vorm van een catalogus en kunnen zonder software niet worden doorzocht.

U kunt u ook abonneren op deze artikelbestanden. U krijgt dan bericht op het door u opgegeven e-mailadres wanneer de nieuwe artikelbestanden beschikbaar zijn. U kunt dit instellen via Mijn berichten. U kunt dan onder "Downloadberichten" de gewenste artikelbestanden kiezen in PAB of TU formaat.
Neem contact op met uw verkoopkantoor indien u niet geautoriseerd bent voor Mijn berichten.

Kwartaal- en weekbestanden
In de onderstaande tabellen staan kwartaalbestanden en weekbestanden. Een kwartaalbestand bevat productinformatie en prijzen van alle artikelen uit ons assortiment, op het moment van uitgave.

In weekbestanden staan prijzen en productinformatie over artikelen waarin sinds het uitgeven van het laatste kwartaalbestand iets gewijzigd* is. Deze weekbestanden zijn cumulatief. Door naast het kwartaalbestand het weekbestand te downloaden kunt u dus op elk gewenst moment beschikken over de meest actuele productinformatie en prijzen.

Uitzondering op beide bestanden zijn dagprijsgevoelige artikelen. Dat zijn artikelen waarin bijvoorbeeld zink of koper verwerkt zijn. De prijzen van deze artikelen vindt u in het zoek- en besteldeel van de website.

Downloaden en uitpakken
Om een bestand te downloaden klikt u in de tabel op een link. Hierna verschijnt een keuzemenu. Kies Save File of Bestand Opslaan en de map waarin u het bestand wilt opslaan. U heeft nu een zipbestand gedownload. Na het uitpakken is dit klaar voor gebruik.

Layout download bestanden
Wij bieden alle artikelbestanden aan in twee formaten: Het PAB 1.0-formaat en het TU-formaat.

PAB 1.0 Formaat

Productgroep Kwartaalbestanden (Kwartaal 3 -2024) Weekbestanden
Elektrotechniek Download Download
Gereedschap Download Download
Handelsgroep Download Download
Licht Download Download
Sanitair Download Download
Verwarming Download Download
Totaal Download Download

TU Formaat

Productgroep Kwartaalbestanden (Kwartaal 3 -  2024) Weekbestanden
Elektrotechniek Download Download
Gereedschap Download Download
Handelsgroep Download Download
Licht Download Download
Sanitair Download Download
Verwarming Download Download
Totaal Download Download

* Wijzigingen kunnen zijn:

  • Prijsverlagingen
  • Artikelen nieuw in het assortiment
  • Vervallen artikelen
  • Vervangende artikelen
  • Correcties in specificaties
  • Herstellen van incorrecte vermeldingen
  • Dagprijs gevoelige artikelen
  • Prijswijzigingen als gevolg van overmacht

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Technische Unie is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken. Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven te allen tijde voorbehouden aan Technische Unie. Voor gebruik dient u schriftelijk toestemming te hebben van Technische Unie. Dit kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail naar [email protected].