VERDUURZAMING IN DE INDUSTRIE

Technische Unie
1 juli 2021
author-image

In korte tijd en actief waardevolle kennis van de duurzame fabriek opdoen? SMC, ABB, LIKE energy, Grundfos en Technische Unie geven graag een BesparingsBoost! 

BesparingsBoost Technische Unie Duurzaam

Alle Nederlandse gebouwen moeten verduurzamen. Oók fabriekspanden. Sinds 2018 is een energiemonitoringsysteem voor veel organisaties zelfs een verplichting vanuit de overheid. Met energiemonitoring heeft u continu inzicht in het energieverbruik (en eventueel de opbrengst) van uw bedrijf. Onmisbaar dus voor uw weg naar 100 procent duurzame energie.

Naast het verbruiken van energie kunt u uiteraard ook kiezen voor het opwekken van energie. Met onze turn-key zonnepanelendienst regelen wij alles van het begin tot eind. Merkonafhankelijk advies, offertes, berekeningen, facturen, het plaatsen en in bedrijfstellen van de panelen. Alles wordt door ons geregeld. U heeft er geen omkijken meer naar. 
Ook met laadpalen kunt u bij ons terecht. Voor advies over smart charging, Dynamic Load Balancing, het installeren en nog veel meer. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

BesparingsBoost in het kort

BesparingsBoost Technische Unie
Volledige ontzorging met verduurzamen? Wij maken het mogelijk. Oók voor industrie 
Donderdag 1 juli 2021
13.00-14.00 uur
Gert Westland

BesparingsBoost: intensief, interactief webinar

Iedere BesparingsBoost is een intensief, interactief webinar van maximaal een uur tijd en geeft u een zetje in de goede richting. Zo’n powersessie start met een gezamenlijke warming-up. Na uitleg door de expert(s) staan uw vragen centraal. Daarna gaat u weer vol energie aan de slag!

Voelt u de energie al door uw lijf stromen? Meld u nu aan voor de BesparingsBoost(s) van uw keuze!

Meer artikelen

meer over...