ENERGIEMONITORING EN -MANAGEMENT MET ABB ABILITY

Technische Unie
29 juni 2021
author-image

In korte tijd en actief waardevolle kennis van de duurzame fabriek opdoen? SMC, ABB, LIKE energy, Grundfos en Technische Unie geven graag een BesparingsBoost! 

Volg hier dit webinar op 29 juni 2021 om 10.00 uur

BesparingsBoost LIKE energy & ABB

ABB Ability energiemonitoring verkleint uw CO2-footprint, geeft real-time inzicht in uw energieverbruik en vereenvoudigt wettelijk vereiste energierapportages. Tijdens de sessie gaan LIKE energy en ABB in op:

  • de stappen van energiewetgeving naar een rapportage met praktische voorstellen voor procesoptimalisatie en energiebesparing.
  • de opbouw van ABB Ability van hardware tot het overzichtelijke dashboard. U ontdekt welke voordelen energiemonitoring en –management met ABB Ability opleveren. U maakt kennis met assetmanagement en e-mobility modules die naadlos aansluiten op uw systemen.
  • tot slot van de sessie kunt u een live demo van ABB Ability bekijken.  

BesparingsBoost in het kort

BesparingsBoost LIKE Energie & ABB
De voordelen van energiemonitoring en -management met ABB Ability 
Dinsdag 29 juni 2021
10.00-11.00 uur
Jan Grauss, Ed van Hal en Ed van Minnen

BesparingsBoost: intensief, interactief webinar

Iedere BesparingsBoost is een intensief, interactief webinar van maximaal een uur tijd en geeft u een zetje in de goede richting. Zo’n powersessie start met een gezamenlijke warming-up. Na uitleg door de expert(s) staan uw vragen centraal. Daarna gaat u weer vol energie aan de slag!

Voelt u de energie al door uw lijf stromen? Meld u nu aan voor de BesparingsBoost(s) van uw keuze!

meer over...

   

Meer artikelen