INSPIRATIECENTRUM SMART INDUSTRY NU OOK DIGITAAL TE BEZOEKEN

Door Technische Unie
22 juli 2022
Technische Unie

In Eindhoven toont Technische Unie het nieuwste op het gebied van smart industry. De belangrijkste leveranciers op dit vlak zijn verenigd in een interactieve expositie. Kunt u het Inspiratiecentrum Smart Industry niet live bezoeken? Breng dan digitaal een bezoek, met of zonder begeleide tour. 

Innovaties die de industrie slimmer en energiezuiniger maken

Het Inspiratiecentrum Smart Industry bespreekt de belangrijkste actuele thema’s in de industrie: hoe kan ik efficiënt produceren? Op welke manier zijn afval en CO2-uitstoot te verminderen? Welke technische mogelijkheden zijn er om het tekort aan (technisch) personeel op te vangen? 

Opstellingen in 3D: alsof u live in Eindhoven rondloopt

Via smartindustryonline.nl kunt u rondkijken in Eindhoven – op uw eigen moment en tempo. Kies op de plattegrond de leverancier van uw keuze en bekijk de opstellingen zoals deze ook in Eindhoven te zien zijn. Met 3D-fotografie en diverse interactieve (video-)elementen neemt u kennis van de innovaties. Kijk daarna verder rond en kies een volgend paneel om te bekijken. U bepaalt de volgorde!

Richttijd online tour zonder begeleiding: ½ uur. 

Digitale tour mét rondleider

Wilt u het meeste uit uw online bezoek halen? Maak dan een afspraak voor een live begeleide tour door Inspiratiecentrum Smart Industry. De industrievertegenwoordiger van Technische Unie neemt u op een vooraf afgesproken moment mee langs de panelen. Op die manier kunt u direct uw vragen stellen en nog meer ontdekken over de getoonde innovaties.

Richttijd online tour met begeleiding: 1 uur. 

Live bezoek in Eindhoven

De ultieme ervaring krijgt u natuurlijk in Eindhoven zelf. Graag nemen we de tijd om samen met u een bezoek te brengen aan ons Inspiratiecentrum. Hierbij is er alle ruimte om in gesprek te gaan over de mogelijkheden van smart industry. Natuurlijk zorgen we voor- of achteraf voor een lunch.

Richttijd live bezoek: 1 dagdeel. 

Bezoek de Smart Industry Beurs op 21 of 22 september 2022

Welke manier uw voorkeur ook heeft, we heten u graag welkom in Inspiratiecentrum Smart Industry!