REMEHA ELGA ACE: EEN HYBRIDE WARMTEPOMP DIE HELPT BESPAREN EN VERDUURZAMEN

Door Remeha
13 september 2021
Remeha

Elga Ace, de hybride warmtepomp van Remeha, is een lichtgewicht, zeer compact en werkt met élke cv-ketel. Een realistische, betaalbare (eerste) stap naar een duurzamere woning. Elga Ace is toe te passen in elk woningtype en biedt een aantal unieke voordelen.

Warmte tegen de laagste kosten

Een uniek punt aan de Elga Ace is dat deze hybride warmtepomp de cv-ketel aanstuurt met OpenTherm. Hierdoor wordt de warmtepomp optimaal ingezet. De cv-ketel produceert nooit meer warmte dan nodig is. Als verwarmen met hernieuwbare energie meer elektriciteit kost, schakelt de installatie direct over op de cv-ketel. Dankzij deze werking is de gebruiker altijd verzekerd van voldoende warmte tegen de laagste energiekosten.

Snel én eenvoudig installeren

De ingebouwde open verdeler, temperatuursensoren én automatische ontluchter zorgen ervoor dat u de cv-ketel zonder gebruik van terugslagkleppen hydraulisch kunt aansluiten.

Zonder terugslagkleppen hydraulisch aan te sluiten

De ingebouwde open verdeler, temperatuursensoren én automatische ontluchter zorgen ervoor dat u de cv-ketel zonder gebruik van terugslagkleppen hydraulisch kunt aansluiten.

Remeha Smart Start App

Na een snelle installatie helpt de Remeha Smart Start App met een eenvoudige stap-voor-stap begeleide inbedrijfstelling.  

Gebruiksvriendelijk menu

Het gebruiksvriendelijke menu, met afgeschermd installateursniveau en vooraf ingestelde keuzeprogramma’s, zorgt ervoor dat de Elga Ace gemakkelijk kan worden ingesteld voor de meest optimale werking. 

Communicatiemodule voor storingen

De Elga Ace is standaard uitgerust met een communicatiemodule (gateway). Door de gateway te activeren en te registeren ontvangt u als installateur een automatisch gegenereerde e-mail in geval van storing. De mail bevat de foutcode en de locatie van de Elga Ace zodat u het storingsbezoek van te voren goed kunt voorbereiden. Dit bespaart tijd tijdens het bezoek. Daarnaast kunt u tijdig reageren op een storing zodat onnodig gasverbruik door verwarmen met de cv-ketel wordt voorkomen. Een mooie extra service richting uw klant. 

Vertrouwd

De Elga Ace is niet alleen ontzettend handig, maar ook slim door eSmart Inside. eSmart Inside is het digitale platform van Remeha dat ook wordt gebruikt bij de cv-ketels Tzerra Ace en Calenta Ace. Herkenbaar en vertrouwd dus!

Be a hybrid hero

Om installateurs optimaal te ondersteunen heeft Remeha het hybrid hero programma ontwikkeld. Installateurs worden op weg geholpen om een erkende Remeha hybride warmtepomp-installateur te worden. Op die manier wordt gebouwd aan een netwerk waar consumenten terecht kunnen voor hun hybride warmtepomp, waaronder de Elga Ace. 

Wat levert de Elga Ace u op?

Ondersteuning

Remeha staat installateurs met raad en daad bij. Van uitgebreide informatie en trainingen tot ondersteuning bij installatie en handige tools. Zoals de Remeha technische Warmtepompwijzer voor installateurs, waarmee u in 3 stappen de juiste warmtepomp inclusief accessoires selecteert.