NIEUW: EMISSIELOZE BEZORGING BINNENSTAD UTRECHT

Door Technische Unie
10 mei 2021
author-image

Technische Unie wil 100% emissieloze leveringen in 2025 mogelijk maken. Daarom testen we duurzame alternatieven in onze logistiek. Daarom zijn we gestart met een pilot in de binnenstad van Utrecht. Hierbij worden uw bestellingen emissieloos geleverd.

Fietskoeriers

Sinds 1 maart leveren we uw dagelijkse bestellingen in de binnenstad van Utrecht per fiets van Fietskoeriers.nl. U treft dus een nieuw gezicht én een ander voertuig als u een bestelling plaatst. In de aanhanger van de fiets passen zo’n 30 groene bakken. Zo zijn er bijna geen grenzen aan wat we per fiets kunnen leveren!

Light Electric Vehicle

Vanaf 15 maart zijn we ook begonnen met het bezorgen via een Light Electric Vehicle (LEV). In de LEV rijdt één van onze eigen chauffeurs. Hiermee kunnen we grotere bestellingen leveren. Ook lengtematerialen (o.a. buis) tot een lengte van 6 meter kunnen met deze LEV bezorgd worden.

We houden contact

De pilot geeft ons inzicht hoe we dit optimaal uit kunnen rollen in de overige steden. Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht? Of wilt u uw ervaringen met de fietskoeriers of de LEV met ons delen? Dan horen we dit graag! Neem contact op met uw verkoopkantoor.

Meer weten over deze pilot?