RATIO SOLAR: POWERED BY SIMPLICITY

Door Ratio Electric
22 december 2022
Ratio Electric

Steeds meer mensen kiezen voor een laadpaal die online verbonden is. Op die manier heb je via de app altijd en overal inzicht in het laadproces. Met de nieuwe online laadpaal zorgt Ratio voor optimaal gebruiksgemak en een eenvoudige installatie. 

Voordelen van een online laadpaal

Een online lader is de beste keuze voor mensen die meer inzicht en functionaliteit willen. Of mensen die thuis of op kantoor zonnepanelen hebben. Met de app heb je altijd en overal de mogelijkheid om:

Verbonden

Omdat de lader verbonden is met de Ratio app kun je met je smartphone de laadstand kiezen. Je kunt laden met eigen opgewekte zonnestroom, vanuit het stroomnet of een combinatie van beiden.

Veilig

De Ratio Solar houdt daarnaast ook rekening met het energieverbruik in huis of kantoor. De laadsnelheid wordt automatisch aangepast op het overige verbruik. Dit heet Dynamic Load Balancing. Met de Ratio Solar voorkom je dus overbelasting en laad je tegelijkertijd wel met de maximale laadsnelheid.

Makkelijk

Deze nieuwste lader is de 5e generatie laadpalen van Ratio. Ontwikkeld en gemaakt vanuit Nijkerk op basis van meer dan 12 jaar ontwikkeling en ervaring op de EV markt. Aan het DNA van Ratio verandert niets: een Ratio lader blijft eenvoudig in installatie en gebruik. Zo heb je door het ovale design altijd een plek voor je laadkabel. Ook dat is ‘Powered by simplicity’.

Direct bestellen