LAADPAAL ADVIES? WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Door Technische Unie
2 mei 2022
author-image

Het (kunnen) installeren van laadpalen wordt steeds belangrijker. Het aantal elektrische voertuigen groeit namelijk sterk. Dikke kans dat ook u aan de bak moet met laadpalen. Bij Technische Unie kunt u uiteraard terecht voor een breed assortiment aan laadpalen. Maar wij bieden nog meer...

Laadpaalspecialisten

Binnen Technische Unie hebben wij een speciaal team dat u ondersteunt met alle duurzame oplossingen. Binnen dat team hebben wij ook onze eigen laadpaalspecialisten. Zij staan voor u klaar met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van eMobility. Daarnaast gaat dit team nog een stapje verder. Zo kijken zij niet alleen naar de laadpalen, maar bieden ook hulp bij het combineren van laadpalen met andere duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, warmtepompen en energiemanagementsystemen. Kortom: Team Duurzaam staat ook voor u klaar voor alles wat met laadpalen te maken heeft. Van het selecteren van de juiste laadpaal tot het realiseren van een totaaloplossing voor een utiliteitsgebouw.

Merkonafhankelijk advies

Het voordeel van een groothandel zoals Technische Unie is dat wij u merkonafhankelijk advies geven. Dat houdt in: hulp én advies op maat voor elke laadpaalklus. Wij kijken samen met u naar de juiste oplossing. 

Laadpalen in Inspiratiecentrum Duurzaamheid

In ons Inspiratiecentrum Duurzaamheid in Zwolle vindt u verschillende types en merken laadpalen. Ook is er veel informatie over het installeren van laadpalen te vinden. Benieuwd naar Inspiratiecentrum Duurzaamheid? Lees dan hier verder! 
Geen tijd om naar Zwolle te rijden? Ons Inspiratiecentrum is ook virtueel te bezoeken. Neem contact op met uw vertegenwoordiger voor een afspraak. 

Hulp nodig bij het zoeken naar de juiste laadpaal?

Nog geen idee welke laadpaal u voor uw klus nodig hebt? Wij helpen u de juiste keuze te maken.

Hulp nodig bij het zoeken naar de juiste laadpaal?

Nog geen idee welke laadpaal u voor uw klus nodig hebt? Wij helpen u de juiste keuze te maken.