BEZOEK INSPIRATIECENTRUM DUURZAAMHEID LIVE OF VIRTUEEL

Door Technische Unie
3 augustus 2022
Technische Unie

Benieuwd naar de nieuwste duurzame oplossingen? In Inspiratiecentrum Duurzaamheid in Zwolle kijkt u uw ogen uit. Van laadpalen, zonnepanelen, energieopslag, warmtepompen en WTW-systemen, tot complete hybride- BENG- én NOM-opstellingen. Samen met uw vertegenwoordiger maakt u een complete tour door ons centrum. En is Zwolle te ver? Dan is een virtuele tour vanaf uw werkplek óók mogelijk. Zo blijft u tóch op de hoogte van de nieuwste duurzame technieken!

Altijd op de hoogte van de nieuwste duurzame technieken

De energietransitie biedt ons veel kansen én uitdagingen. In ons Inspiratiecentrum Duurzaamheid in Zwolle ontdekt u de nieuwste duurzame technieken. Het Inspiratiecentrum is dé plek waar u inspiratie opdoet om een stapje verder te gaan. En om actief deel te gaan nemen aan de energietransitie.

.

Werkende warmtepomp-opstellingen

In het vernieuwde Inspiratiecentrum zijn de nieuwste warmtepomptechnieken te zien. Nóg beter rendement, stillere buitenunits, of zelfs volledig fluisterstille binnenopstellingen. Maar ook hoge temperatuurwarmtepompen, ventilatie-units en hybride warmtepompen voor bestaande bouw. Veel producten zijn zelfs werkend opgesteld.

Zonnepanelen, energieopslag en afgiftesystemen

Daarnaast vindt u de modernste zonnepanelen met PERC technologie en/of Half Cut cellen met nóg hogere vermogens. Ook qua opslag vindt u in ons centrum zowel PCM als normale accuopslag. Verder is er gedacht aan verschillende afgiftesystemen en bronsystemen voor lage temperatuurverwarming.

Achteraan in het Inspiratiecentrum bevindt zich de ruimte van TU Campus. Hier vindt u verschillende warmtepompopstellingen waar u niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant kunt bewonderen.

Alles over laadpalen

Het nieuwste onderdeel in ons inspiratiecentrum is een laadpaalvlonder. Hier vindt u verschillende laadpalen met de nieuwste snufjes en mogelijkheden. Ook vindt u hier een touchscreenscherm waar u precies ziet welke laadpaal u bij welke situatie kunt inzetten. 

Alsof u er daadwerkelijk bent...

Bent u niet de gelegenheid om naar Zwolle te komen? Dan is het ook mogelijk om de gehele tour 'virtueel' te maken. Wij hebben namelijk ons Inspiratiecentrum 360° in beeld gebracht. Zo is het mogelijk om het Inspiratiecentrum thuis via uw computer te bezoeken, alsof u er daadwerkelijk rondloopt. Op deze manier heeft u toch de mogelijkheid alles te weten te komen van duurzame (totaal)-oplossingen. 

Maak een afspraak en kom langs!

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak of neem contact op met uw vertegenwoordiger van Technische Unie. Team Duurzaam staat voor u klaar!