Producten voor minder CO2-uitstoot

U helpt uw klanten graag bij het verduurzamen van hun woning, gebouw of fabriek. Wij hebben de juiste producten voor u om de CO2-uitstoot te verminderen. Bovendien kunnen deze ook kosten besparen.

1000

1. Hybride warmtepompen

Wil uw klant duurzamer verwarmen, maar kan of wil hij nog niet volledig van het gas af?

Dan is de hybride warmtepomp een prima tussenstap. Het is een duurzame oplossing om het gasverbruik flink te verminderen. En dát zorgt weer voor minder CO2-uitstoot.


 

2. Bewegingsschakelaars

Een bewegingsschakelaar zorgt voor een lager elektriciteitsverbruik, minder CO2-uitstoot en meer veiligheid. Drie voordelen die elke klant in de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie toch wil?


 

3. Energiemanagement

Een optimale balans tussen de energievraag en het energiegebruik van een gebouw leidt tot lagere energiekosten en minder CO2-uitstoot. Dat is het doel van energiemanagement.


 

4. Kokendwaterkranen

Als uw klant meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, dan verbruikt hij minder energie met een kokendwaterkraan dan met een waterkoker. En dat beperkt de uitstoot van CO2.


 

5. Waterbesparende douchekoppen

Waterbesparende douchekoppen verbruiken tot 60% minder water zonder verlies van comfort. Dit zorgt ervoor dat er minder energie nodig is om het water te verwarmen.


 

6. Warmtepompdrogers

De aanschafprijs van een warmtepompdroger is vaak iets hoger dan die van een condensdroger. Hoe vaker uw klant de droger gebruikt, hoe sneller dit prijsverschil is terugverdiend. De CO2-uitstoot van een warmtepompdroger is aanzienlijk lager.


 

7. Klik-Aan-Klik-Uit

De KlikAanKlikUit-app schakelt sluipverbruikers in woningen automatisch op vaste tijden volledig uit. Dit vermindert de uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen.


 

8. Warmteterugwin units

De kracht van een warmteterugwin (WTW) unit is het tegengaan van energieverspilling. Een WTW krijgt de aangename temperatuur van de warme binnenlucht en die wordt weer doorgegeven aan de verse buitenlucht.


 

9. Zonnepanelen

Zonnepanelen leveren uw klant niet alleen geld op, maar besparen ook veel CO2-uitstoot. Ze zorgen 20 tot 30 jaar voor volledig duurzame, schone energie. Bovendien zijn ze bijna compleet recyclebaar.