SMART+: SLIMME VERLICHTING VAN LEDVANCE

Door Ledvance
23 september 2021
author-image

Steeds meer mensen raken enthousiast over de fascinerende mogelijkheden van intelligent licht. LEDVANCE heeft het SMART+ portfolio enorm uitgebreid. U kunt zich verheugen op tal van nieuwe impulsen voor uw verlichtingsprojecten.

Comfort, een gevoel van veiligheid, het gebruik van talrijke intelligente functies of het plezier van verlichtingsdesign: klanten hebben de meest uiteenlopende verwachtingen van slim licht. Met SMART+ vervult u ze allemaal perfect. Het SMART+ portfolio kent een zeer grote selectie aan slimme oplossingen voor binnen en buiten voor elke klantenbehoefte.

WAAROM SMART+?

1. Slim en handig

SMART+ gebruikers kunnen hun verlichting vanuit hun luie stoel bedienen via een app of spraakcommando.

2. Slim en plaats onafhankelijk

Het licht thuis kan van bijna overal worden bediend - bijvoorbeeld om aanwezigheid te simuleren.

3. Slim en fascinerend

Steeds meer gebruikers zijn enthousiast over het creëren van sfeervolle lichtstemmingen of laten zich door geautomatiseerde lichtsequenties (bijv. wake-up light) de hele dag begeleiden.

DRIE PRODUCTLIJNEN - DRIE AANBEVOLEN BESTURINGSMETHODES

Sommigen willen hun licht bedienen met hun smartphone. Anderen geven de voorkeur aan gemakkelijke bediening via slimme luidsprekers en spraakopdrachten. En weer anderen willen hun slimme verlichting via een gateway integreren in een uitgebreid smart home-systeem. Daarom bieden wij nu drie productlijnen aan die gebaseerd zijn op verschillende technologieën.

SMART+ WiFi

De eenvoudigste manier om slim te verlichten. Alles wat uw klant nodig heeft, is een SMART+ WiFi lamp of -armatuur, een 2.4Ghz router (die toch al in bijna elk huishouden aanwezig is) en de gratis LEDVANCE SMART+ WiFi app. De bediening die wij hier aanraden is de smartphone of de LEDVANCE SMART+ WIFI app. Daarnaast is ook bediening via spraakbesturing mogelijk, bijvoorbeeld via Google Nest of Amazon Alexa.

De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt want met de WiFi app kunnen tal van functies op een eenvoudige manier worden bediend. En: er is een zeer uitgebreid assortiment lampen en armaturen voor binnen- en buitengebruik waaruit u kunt kiezen.

SMART+ Bluetooth Mesh

De SMART+ Bluetooth Mesh producten van LEDVANCE zijn ontworpen om perfect te werken middels spraakopdrachten. Hier worden de slimme luidsprekers van Google aangeraden. Eveneens mogelijk is de bediening via de LEDVANCE SMART+ Bluetooth app, Amazon Alexa of Apple Homekit. Met de Bluetooth Mesh-functie vergroot elke extra in serie aangesloten SMART+ Bluetooth lamp het bereik van het netwerk.

SMART+ Zigbee

De SMART+ producten met Zigbee technologie zijn speciaal ontwikkeld voor bediening via een aanvullende gateway. Daarmee zijn ze de ideale oplossing voor iedereen die de mogelijkheden van slimme verlichting, en andere Zigbee gestuurde apparaten, maximaal wil benutten en zijn slimme huis via een gateway wil bedienen en wil integreren in een uitgebreid smart home systeem.

Ontdek Ledvance SMART+