NATURECONNECT LED-VERLICHTING HAALT DE VOORDELEN VAN NATUURLIJK DAGLICHT BINNEN

Door Signify
21 september 2023
Signify

NatureConnect LED-verlichting is een innovatie van Signify met als doel het natuurlijke lichtspectrum en de patronen die in de natuur voorkomen naar binnen te brengen. Door het natuurlijke lichtspectrum na te bootsen, kan de NatureConnect LED-verlichting helpen het natuurlijke bioritme van mensen te stimuleren, wat leidt tot een verbeterd welbevinden en productiviteit.

Bekijk de innovatie van Signify

Wat is er innovatief aan dit product?

De Signify NatureConnect LED-verlichting is een unieke en innovatieve oplossing voor wie op zoek is naar een natuurlijker en comfortabeler binnenomgeving. Gemiddeld brengen we 90% van onze tijd binnen door en missen daarmee de noodzakelijke 24-uurs daglicht bijdrage. NatureConnect is ontworpen om het natuurlijke lichtspectrum en de natuurlijke lichtpatronen die buiten worden aangetroffen na te bootsen. Hierdoor wordt het welzijn en de productiviteit van mensen verbeterd omdat hun band met de natuur wordt versterkt.

Complete daglichtervaring

NatureConnect is bestaande uit meerdere lichtpanelen voor een complete daglichtervaring voor iedere ruimte.

  • Het Daylight panel bootst het dagelijkse ritme van de zon na, zodat mensen overdag energiek en gefocust zijn en 's nachts beter rusten.
  • De Skylight zorgt voor verrijking van het spectrum en geeft een psychologisch effect dat er een connectie is met de buitenwereld.
  • De Lightscape draagt bij aan een comfortabele kleine (vergader)ruimte door de hogere lichtwaarde van het daglichtpaneel en de introductie van kleur en dynamiek. Het creëert een volledige immersie en stimuleert creativiteit en emotie.
  • Software: Het totaal wordt aangestuurd vanuit de software programering wat de voordelen van het natuurlijk daglicht ritme bevat.
NatureConnect componenten

Voordelen van NatureConnect LED-verlichting

  • Het vermogen om het welzijn te verbeteren. Het natuurlijke lichtspectrum dat in deze verlichting wordt gebruikt, kan helpen het natuurlijke bioritme van mensen te stimuleren, wat leidt tot betere slaappatronen en een beter humeur. Dit kan een aanzienlijke invloed hebben op het welzijn van mensen, met name degenen die veel tijd binnenshuis doorbrengen.

  • Het verhogen van de productiviteit. Het natuurlijke licht van deze verlichting kan de vermoeidheid van de ogen helpen verminderen, wat de productiviteit en alertheid kan verbeteren. Dit kan met name gunstig zijn voor mensen die op kantoor werken.

  • Energie-efficiëntie. De LED-technologie die in deze lampen wordt gebruikt is zeer energiezuinig, wat kan helpen het energieverbruik te verminderen en de elektriciteitsrekening te verlagen. Dit kan een aanzienlijke kostenbesparing zijn voor bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen en geld willen besparen op de energierekening.

  • Duurzaamheid. Deze lampen zijn ontworpen om langer mee te gaan en minder energie te verbruiken dan traditionele verlichtingsbronnen, waardoor ze een duurzamere optie zijn voor het milieu.  

  • Het natuurlijk ogende licht van het NatureConnect kan de algehele uitstraling en sfeer van binnenruimtes verbeteren, waardoor een comfortabelere en meer uitnodigende omgeving ontstaat. 

Meer informatie