ALLES WAT NODIG IS VOOR EEN MAXIMALE MONTAGEFLEXIBILITEIT

Door Philips
1 september 2023
Philips

Maak kennis met de nieuwe Philips CoreLine en Ledinaire All-in armaturen - de nieuwste leden van Philips LED armaturen familie en ook je oplossing voor een maximale montageflexibiliteit. Deze armaturen zullen per 1 oktober 2023 beschikbaar zijn.

Nieuwe Philips CoreLine All-in armaturen

Met de mogelijkheid om tot 9 productcodes in één armatuur te integreren, zijn Philips CoreLine All-in armaturen ontzettend flexibel en kunnen ter plekke op de gewenste manier gemonteerd worden, met maar één druk op de knop. Deze verlichtingsarmaturen combineren tot 3 kleurtemperaturen en tot 3 lumenvermogens in één enkel armatuur. 

Nieuwe Philips Ledinaire All-in armaturen

Ook Philips Ledinaire portfolio introduceert All-in armaturen. De mogelijkheid om tot 6 codes in één armatuur te integreren, maakt Philips Ledinaire All-in armaturen flexibel in gebruik en de gewenste instellingen kunnen op locatie met één druk op de knop gerealiseerd worden. De armaturen combineren tot 3 kleurtemperaturen en tot 2 lumenvermogens in één armatuur. 

coreline en ledinaire voordelen blauw

Voordelen van Philips CoreLine en Ledinaire All-in armaturen

  • Geen moeilijke beslissingen meer: Verlaagd risico om het verkeerde armatuur te kiezen. Je hoeft alleen de instelling op locatie aan de vereisten aan te passen.
  • Eenvoudige montage: Dezelfde snelle en eenvoudige installatie die je kent en waardeert van de Philips LED-armaturen. Lumenrendement en/of kleurtemperatuur zijn gemakkelijk aan te passen via een geïntegreerde schakelaar.
  • Perfect voor onderhoud: Kies de juiste instelling ter plaatse bij het vervangen van armaturen of pas deze na installatie aan, aan de voorkeuren van de klant
  • Vertrouwde Philips-kwaliteit: All-in armaturen hebben een hoogwaardige kwaliteit om jou en jouw klanten een tevreden gevoel te geven. Alle CoreLine All-in armaturen vergen minder onderhoud door de hoogwaardige kwaliteit met een levensduur tot 100.000 uur. De Philips Ledinaire All-in armaturen hebben een levensduur van 50.000 uur en een garantie van 3 jaar voor een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Dus als je op zoek bent naar een verlichting die maximale flexibiliteit en gebruikersgemak biedt, dan hoef je niet verder te zoeken dan de nieuwe Philips CoreLine en Ledinaire All-in armaturen. 

Beschikbaar per 1 oktober.

Direct bestellen