Nieuw: RoundTech opbouw, focus op veiligheid

Door Eaton
3 september 2024
Eaton

Met de introductie van RoundTech opbouw, is de zeer succesvolle RoundTech productfamilie compleet. RoundTech opbouwarmaturen kunnen snel en makkelijk gemonteerd worden op plafonds waar inbouw niet mogelijk is.

Compacte, ronde elektronica met IP65-classificatie van RoundTech

RoundTech verzamelt alle elektronica in een compacte, ronde behuizing met IP65-classificatie en heeft afmetingen die vergelijkbaar zijn met die van de RoundTech inbouw. Zo krijgt u uniformiteit in een project waar zowel op- als inbouw gewenst is.

Unieke E-focus technologie

De innovatieve E-focus functie maakt het mogelijk om RoundTech bij de montage in te stellen voor vluchtroute- of ruimteverlichting. Eén enkel artikelnummer voor zowel vluchtroute- als ruimteverlichting vereenvoudigt last-minute wijzigingen ter plaatse en vermindert faalkosten.

Esthetiek

Het aantrekkelijke, ronde ontwerp van RoundTech sluit perfect aan bij de vaak in interieurs gebruikte ronde vormen zoals downlighters, rookmelders, WIFI access points etc. Alle elektronica is ondergebracht in een compacte ronde behuizing met dezelfde afmetingen als de bekende RoundTech inbouwvariant, waardoor een project een eenduidige uitstraling krijgt. Om de RoundTech armaturen extra goed in te passen in projecten waar maatwerk nodig is, is RoundTech opbouw (net als de RoundTech inbouw) leverbaar in de kleuren wit, zilver, donkergrijs en zwart.

Performance

Het gemak van opbouwmontage gaat hand in hand met RoundTechs toonaangevende prestaties, gerealiseerd door kwalitatief hoogwaardige leds, gecombineerd met een unieke lenstechnologie in een compacte IP65-behuizing.

  • De Low Bay varianten kunnen tot 6m hoogte geïnstalleerd worden en hebben een tussenafstand van 25m op 3,5m hoogte.
  • De High Bay versie kan tot maximaal 30m hoogte geïnstalleerd worden en heeft een maximale tussenafstand van 23,1m op 12m hoogte.

In permanent bedrijf biedt RoundTech de optie om het lichtniveau te dimmen van 100% naar 70% of 30% voor omgevingen waar een lager verlichtingsniveau de voorkeur heeft.

 

Kenmerken en voordelen

  • E-Focus functie voor vluchtroute- of ruimteverlichting
  • In- en opbouw versies met een herkenbaar minimalistisch uiterlijk
  • Beschikbaar in verschillende kleuren: wit, zilver, donkergrijs en zwart
  • Decentrale uitvoering
  • De armatuur is verkrijgbaar als 200lm variant
  • Dimbaar van 100% naar 70% of 30%
  • Laag energieverbruik en lithiumbatterij
  • Te gebruiken in niet-permanente & permanente modus

Ontdek Eaton RoundTech Serie

meer over...