TU BOOT VAART WEER VANAF 13 OKTOBER!

Technische Unie
1 september 2022
author-image

Na twee jaar ‘aan de ketting’ gaat de TU Boot het water weer op. Van 13 oktober tot en met 23 november 2022 legt onze varende beurs aan bij onze verkoopkantoren. De TU Boot biedt u dé kans om te ervaren wat onze leveranciers in huis hebben.  


 

TU Boot actieproducten

Heeft u de TU Boot bezocht? Dan heeft u vast ook de scherp geprijsde actieproducten van verschillende leveranciers gezien! Deze actieprijzen gelden alleen online en zijn geldig tot en met 26 november.

TU Boot 2022

Voor de tweede keer wordt de majestueuze Blue Rhapsody omgetoverd tot TU Boot. De beurs ziet er iets anders uit dan in voorgaande jaren.  

Het aantal leveranciers dat zich presenteert is verlaagd van tachtig naar vijftig. Doordat de units even groot blijven, heeft u alle ruimte om zich met een veilig gevoel door de TU Boot te bewegen. Ook laten we dit jaar het extra entertainment achterwege. Zo kunnen klanten, leveranciers en Technische Unie-collega’s focussen op waar het op de TU Boot om draait: contact, verbinding en kennis delen, uiteraard voorzien van een hapje en een drankje. 

Alle focus op duurzaamheid

‘Duurzaamheid samen mogelijk maken: dit is het moment’ is het thema van de TU Boot 2022. Het is een unieke gelegenheid om u te informeren over duurzame totaalconcepten en innovaties. Daarnaast kunt u aan boord bestaande relaties versterken en nieuwe relaties aangaan. Alleen samen maken we duurzame oplossingen mogelijk!

Vaarschema

Bent u benieuwd wanneer de TU Boot uw verkoopkantoor aandoet? Bekijk hieronder het vaarschema. 

Inschrijven

Wilt u TU Boot 2022 bezoeken? Schrijf u nu in voor een ligplaats bij u in de buurt.