ZEKER IN JE VAK MET TU CAMPUS!

Door Technische Unie
15 februari 2021
author-image

Installeren met kennis van zaken. Onderhoud plegen volgens de laatste inzichten en regels, vanuit de branche en overheid. En natuurlijk ter zake kundig adviseren. TU Campus voorziet u van de juiste kennis en vaardigheden om als professional actief te zijn in installatie en industrie. Om zo met nóg meer zekerheid aan de slag te gaan. Op hoog niveau te presteren. En werk op te leveren dat voldoet aan de hoogste standaarden – vanuit de markt, de overheid én de klant. 

7 focusgebieden binnen installatie en industrie

Met praktijkgerichte trainingen en opleidingen op 7 belangrijke, actuele onderdelen van installatie en industrie helpen wij u als professional verder:

 • Normen en richtlijnen
 • Zonne-energie
 • Klimaat en verwarming
 • Data & Smart Building
 • Licht
 • Smart Industry
 • Werktuigbouwkunde

Leer bijvoorbeeld in één dag lichtadvies geven. Ga het dak op en leer in de praktijk om zonnepanelen te installeren. Of gaat u aan de slag met NEN-EN-IEC 60204? Wij maken het mogelijk!
Daarbij leggen wij de lat hoog. Zo evalueren we voortdurend de kwaliteit van onze trainingen. Ook voegen we nieuwe elementen toe als de markt hierom vraagt. Zo is de NEN 1010-training in 2021 uitgebreid met informatie over de NEN 1010:2020. 

Leren in een professionele, inspirerende omgeving

Trainingen worden gegeven door onze eigen, meest ervaren collega’s, door professionals uit de markt of door professionele trainers. Zo werken we samen met NEN op dat specifieke pakket trainingen.
Centrale trainingen worden gegeven in ons nieuwe opleidingscentrum in Utrecht, in ons Inspiratiecentrum Smart Industry in Eindhoven of in ons Inspiratiecentrum Duurzaamheid in Zwolle. Lokale trainingen worden verzorgd op de goed bereikbare verkoopkantoren van Technische Unie bij u in de buurt. Maar steeds vaker worden trainingen ook online aangeboden. Daarbij hanteren we vanzelfsprekend dezelfde hoge kwaliteitsnormen als bij de trainingen op locatie. 

Geef uzelf een voorsprong in de markt met certificaten

In de markt wordt steeds vaker gevraagd om certificaten op gebieden als CO, veilig werken aan elektrische installaties, etc. Bij aanmelding voor een TU Campus-training of -opleiding staat duidelijk vermeld voor welk certificaat u wordt opgeleid en of het examen bij de prijs is inbegrepen. Zo kunt u direct het geleerde in praktijk brengen en aantonen aan de gevraagde vakeisen te voldoen – om op die manier een voorsprong in de markt verkrijgen. 

Leren bij de Mogelijkmakers

Wat maakt TU Campus anders dan andere opleiders? Om te beginnen spreken wij als Technische Unie dagdagelijks duizenden professionals in installatie en industrie. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, weten wij ervan. En die kennis delen we direct met u, via onze trainingen.

Wij spreken uw taal. Helpen installerend en industrieel Nederland bestaande kennis verder uit te diepen of zelfs compleet nieuwe kennis op te doen. En dat doen we volgens de laatste inzichten in leren. De kennis die u opdoet bij TU Campus is direct in de praktijk toepasbaar en blijft bovendien lang hangen. Zo is een investering in een van onze trainingen of opleidingen met recht een investering in de toekomst. 

TU Campus in het kort:
 • Theorie en praktijk
 • Trainingen op inspirerende locaties en online
 • Op basis van up-to-date kennis en regelgeving
 • Bestaande kennis verdiepen, nieuwe vaardigheden aanleren
 • Voorsprong in de markt met certificaten