NOG GENOEG TE LEREN EN TE CERTIFICEREN IN 2023

Technische Unie
20 januari 2023
Technische Unie

Afgelopen jaar heeft een recordaantal klanten een training of opleiding gevolgd bij TU Campus, het opleidingsinstituut van Technische Unie. In 2023 bieden we u opnieuw een compleet trainingsaanbod aan voor de installatiebranche en industrie. 

Maar liefst 30% meer deelnemers mocht TU Campus in 2022 verwelkomen in vergelijking tot 2021. Een record! Dé uitschieter was CO-certificering: training & theorie-examen. Maar ook de KNX-basistraining en trainingen over warmtepompen waren populair.

Nieuw bij TU Campus

Actuele onderwerpen in de markt zijn recent vertaald naar het TU Campus-aanbod. Zo kunt u momenteel bijvoorbeeld trainingen volgen over:
ISSO 13
Elektrisch laden
Luchtdicht bouwen

Volop inspiratie

Over de belangrijkste onderwerpen in de markt vindt u bij Technische Unie volop informatie & inspiratie. Volg een training over Smart Building of Smart Industry of bezoek een van onze inspiratiecentra.

26 vakgerichte trainingen om uit te kiezen

Wilt u veilig, efficiënt en volgens geldende normeringen werken? Kies dan uit ons aanbod van maar liefst 26 verschillende trainingen binnen deze onderwerpen:

Een greep uit ons trainingsaanbod

CO-certificering: training & theorie-examen

Op 1 april 2023 is het écht zover. Dan moet echt iedereen die aan gasverbrandingstoestellen werkt, beschikken over de juiste papieren. Bij TU Campus kunt u het theorie-examen halen. Ook bereiden wij u voor op het praktijkexamen.

Trainingsdatum:
2 maart 2023, Zwolle
14 maart 2023, Eindhoven
21 maart 2023, Breda
22 maart 2023, Utrecht

ISSO 13 – Voorkomen van corrosie

Nieuw! | Moderne materialen vragen om een nieuwe aanpak van corrosie. Deze training geven wij in samenwerking met Ubel en is gebaseerd op de nieuwste inzichten en aanbevelingen vanuit de ISSO 13-richtlijn.

Trainingsdatum:
20 juni 2023, Utrecht

Installeren van laadpalen voor elektrotechnisch monteurs

Nieuw! | Het aantal elektrische rijders groeit enorm in Nederland en daarmee de behoefte aan laadpalen. Samen met Dirksen trainingen biedt TU Campus een praktijkgerichte training aan op dit nieuwe vakgebied. Bekijk hier de video over deze training.

Trainingsdata:
8 en 15 februari 2023, Zwolle
10 en 17 mei 2023, Utrecht

Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen

Vanaf januari 2023 gaat de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen stapsgewijs in. In deze eendaagse training leert u de belangrijkste aspecten van de Wkb en krijgt u inzicht in de gevolgen voor uw manier van werken. Deze training staat begin maart gepland op diverse locaties.

Trainingsdatum:
8 maart 2023, Groningen
14 maart 2023, Utrecht
18 maaart 2023, Eindhoven

Luchtdicht bouwen en installeren

Nieuw! Bij het aanvragen van een omgevingsvergunning moet een project voldoen aan de BENG-eisen. Dit vereist samenwerking tussen bouw- en installatiebedrijven. Deze training helpt u een gebouw gezamenlijk energiezuinig te maken.

Trainingsdatum:
30 maart 2023, Zwolle
12 mei 2023, Utrecht