TU CAMPUS ONTWIKKELT VELE KLANTEN IN 2021. EN ZICHZELF.

Door Technische Unie
14 december 2021
author-image

Afgelopen jaar stond de ontwikkeling van professionals natuurlijk voorop. Maar ook de ontwikkeling van TU Campus zelf heeft niet stilgestaan. Een overzicht.

Eerste jaar in Utrecht

Halverwege 2020 verhuisde TU Campus van Maarssen naar Utrecht. In 2021 hebben we ons eerste complete jaar vanaf de nieuwe locatie gedraaid. Leren en werken is zoveel fijner in een omgeving met moderne faciliteiten en een frisse uitstraling. 

Ook de bereikbaarheid van het nieuwe pand is uitstekend, als je de afsluiting van de A12 door werkzaamheden in de herfst, niet meetelt. Klanten en collega’s reageren enthousiast als zij voor het eerst een training op deze nieuwe locatie bijwonen.

Populaire trainingen over actuele onderwerpen

In 2021 hebben vele klanten een training gevolgd bij TU Campus. Iets om trots op te zijn! Actuele thema’s in de markt zijn onder andere warmtepompen en PV, het verplichte CO-certificaat voor werken aan gastoestellen, en veilig werken. Het spreekt voor zich dat juist die trainingen dit jaar het meest gezocht en bezocht werden.

Nieuwe trainingen

De installatie en industrie zijn voortdurend in beweging. Om up-to-date te zijn, worden aan het portfolio van TU Campus voortdurend wijzigingen aangebracht.

Zo zijn er in 2021 verschillende trainingen online georganiseerd, omdat de situatie met corona daarom vroeg. Nieuwe trainingen in het aanbod waren NEN 1010: wijzigingen en de Datacommunicatie-training.

Opening Inspiratiecentrum Smart Industry

Begin 2021 opende in Eindhoven het nieuwe ‘clubhuis voor de industrie’. Klanten met een interesse voor Industrie 4.0 kunnen terecht in het Inspiratiecentrum Smart Industry, voor een rondleiding, een vergadering of een training. Industrietrainingen over onder andere TIA Portal worden op deze hightech locatie verzorgd. 

Inspiratiecentrum Duurzaamheid vernieuwd

Het Inspiratiecentrum Duurzaamheid in Zwolle is dit jaar vernieuwd, om te voorzien in de informatiebehoefte over de laatste trends. Zo is een prachtig nieuw laadpalenplein toegevoegd. Ook over de hybride warmtepomp vindt u hier alles. Op deze locatie volgt u onder andere trainingen over PV en warmtepompen. 

Plannen voor 2022

Begin 2022 opent een nieuw inspiratiecentrum van Technische Unie haar deuren. Inspiratiecentrum Smart Building is gevestigd op onze eigen locatie in Utrecht en laat zien wat er allemaal mogelijk is met datacommunicatie op het gebied van klimaat, verlichting, beveiliging, energie en processen.

Verder zijn de voorbereidingen inmiddels getroffen voor een nieuwe training over Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen. Hiervoor kunt u zich in 2022 voor het eerst inschrijven.

Graag tot volgend jaar!

Het team van TU Campus wil iedereen die heeft deelgenomen of bijgedragen aan onze trainingen in 2021bedanken – deelnemers, trainers en collega’s. We zien ernaar uit samen met u in 2022 door te ontwikkelen. 

Leestip voor de feestdagen

Trouwens, nog een leestip voor de feestdagen: De kunst van het onmaakbare, van onze oud-collega bij TU Campus Jelte Krist. Want niet alle verandering is in KPI’s vast te leggen.