ROBOT EASY FLEX HC VOOR VERWARMEN EN KOELEN

Door Robot
26 februari 2021
author-image

Op zoek naar een eenvoudig te installeren Smart Home oplossing met een groot gebruikersgemak? Kies dan voor Robot Easy Flex HC ruimteregeling. Met deze ruimteregeling kunnen diverse ruimtes afzonderlijk geregeld worden.

Robot Vloerverwarming heeft een unieke ruimteregeling

De Robot Easy Flex HC is een ruimteregeling waarmee zowel kan worden gekoeld als verwarmd. Daarnaast is het mogelijk de temperatuur per ruimte te regelen via een app. Hiervoor moet het bedieningspaneel worden aangesloten op de master. Uiteraard kunnen ook radiatoren draadloos worden geregeld middels de radiatorknop die voorzien is van een automatische slagherkenning.

Per master is het mogelijk om maximaal 8 thermostaten en ca. 30 thermomotoren aan te sluiten. Uniek aan deze ruimteregeling is dat thermostaten zowel bedraad als draadloos worden aangesloten in dezelfde master! Betreft het een grote woning?  Geen probleem voor de Easy Flex HC. Maximaal 4 masters kunnen onderling met elkaar worden verbonden. Programma’s, zoals een weekprogramma, zijn heel eenvoudig in te stellen op de master of via de app. Is het niet mogelijk om de master bedraad met de ketel te koppelen ten behoeve van het ketelsignaal? Dan biedt het RF ketelcontact uitkomst.